Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rekoh na prethodnoj strani svoje, nikako. Hm, padoh 110 mesta od svog najboljeg ranga, baš se pitam koliko ću još pasti :D
Lolololololololo, ja u nekoliko godina:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4551387_700b.jpg
Eh, Ella, ja da imam tvoj prosek bio bi treći autor Vukajlije i ugrožavao Straju... malo imaš defki zato si nisko u rangu - piši masovnije :)
U pravu je Brus, stvarno bi ti trebala, treba ovom sajtu kvaliteta svaki dan :D
Koliko sam samo čuvala prosek ono u prvih par meseci, bila sva ponosna što mi prosek 170. Čak sam zbog toga i pisala defke jako retko, jednu u nedelju dana...a sad pišem ko kreten, samo da napravim neki mrc na rang listi :)
Ma prosek ti je odličan i sada, a pišeš. Treba pisati. Poenta Vukajlije je u čitanju i pisanju. Forum, posteri, reakcije....sporedni sadržaji koji služe kao razbibriga.
Lepo rečeno, nema šta.
Ja to tako gledam, mada moram priznati da mi je ovo jezerce ipak značilo najviše ovde. Više i od čitanja i pisanja. Zato ću uvek da banjavam ovde da se bućnem ili čitam malo od početka šta smo radili ovde.
Patke, ne puštaju te da odrasteš :)
Ima više vrsta, neke te i učine odraslim ;)
Sunce vam vaše, vi se aktivirali, a ne javljate, ccc :))
Šta radite?
Mmmmm, ništa... ;)
Došli malo vamo, da se zaperemo u jezeru...vruće bgate napolju... :)
Ah, meni više nije vruće, spuštene roletne i otvoren prozor tačno pored mene, uh, milina :D
Sad i nije tako loše napolju. Toplo jeste, ali nije strašno, duva neki vetrić.
Čo'ek mi očo s Gonzom na basket, pa se dočepah kompa ;)
sportista, samo da se ne zamori..
Ja dugo nisam cepao basket...
Ma neka se i preforsira, živahna sam ja :D
Ella, mi veruješ da kad pogledam Đonija i tebe, pa moju patkicu i sebe, da bukvalno nema nikakve razlike, osim u klubu koji navijamo, vi za Partizan, mi za Zvezdu.
Preživeo basket i tako to lololo
Sada se spremam za Vukajlija Ol Star fudbal......u 6 na Adi. Što mi je drago što je to prošlo i ljudi dolaze....mnogo se dobro zezamo, cepamo fudbalicu i uživamo....DDobri ljudi, dobra sprdnja...
Sram te bilo, vrbuješ poštene nolajfere za svoje sektaške potrebe i odvlačiš ih po parkovima na sportske aktivnosti :))
Mislim da su mi te aktivnosti što su proistekle sa Vuke nešto najdraže što se ovde desilo... iako sam ne uzimam učešća, volim da pročitam postove na toj temi