A interna je zajebancija, fali mi desetak poena da pređem Kurda na deseto mesto i sad se nas dvojica nešto kao zajebavamo, a u stvari ni jedan ni drugi više ne pišemo i bole nas za rang - i oni uzmu i odaberu mi na duplaku defku tek da me malo vrte :)
Baš smo i na okupljanju pričali - godinu dana čekam da dođem na mesto broj 10 i odaberem onu defku "Biti među prvih 10" i on je odabere dan pre nego što bi trebalo da ga prestignem :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Eh, a otvorio sam nalog da ponovo budem anoniman, sad ne smem ni da priznam da je moj jebaće me ko predsednikovu majku...
ma znaju, rekao im ja da mi ne brišu defke...
A ja mislio ja perverzan... :P
Hahahahahahahahahaha, e, al' nisi jedini koji ima alternativni nalog za pisanje, imam i ja, ali nisam ništa ni tamo pisao, neće me inspiracija :D
Eto, oni probijaju, a on se buni! Znam ja da to boli, ali maaaalo ;D
A interna je zajebancija, fali mi desetak poena da pređem Kurda na deseto mesto i sad se nas dvojica nešto kao zajebavamo, a u stvari ni jedan ni drugi više ne pišemo i bole nas za rang - i oni uzmu i odaberu mi na duplaku defku tek da me malo vrte :)
Brus kada bi mu odabrali defku na originalnom nalogu i prešao Kurda :D
AHAHAHAHAHAHA! Taj rad Matrikse :)
Baš smo i na okupljanju pričali - godinu dana čekam da dođem na mesto broj 10 i odaberem onu defku "Biti među prvih 10" i on je odabere dan pre nego što bi trebalo da ga prestignem :)
HAhahahahahah, e da, ti, Bobi i Kurd, društvo Bradatih :)))
kaži slobodno DEBELIH, brade su tu samo radi efekta :)
Pa ne mogu, onda bi tu spadali i ja i YeahBatch :D
vas dvojica ste još u razvoju, mi smo se previše razvili :)
Ma gde bre, ja sam stao pre 3 godine, jedva sam se promenio od onda, možda samo koji cm u visinu i širinu :)))
to se nikad ne zna, ja sam posle 20-te izrastao još centimetar...
Ja što sam rastao, rastao sam, za mene je baš gotovo.
Doduše, nije baš ni da ti treba još koji centimetar :)
Ajoj da, u pravu si, da sam još malo viši, morao bih da čučnem da bih poljubio svoju devojku xD
Ovo kao da je i meni napisano... :) Ko čaplja sam! :)
ima natnat dobru defku "Pupak na pupak" :)
Pametna žena...zna da ne postoje nerešivi odnosi! :)
Kako vidim sa onih snimaka nije ni Bejbe baš rano stao sa rastom, ne treba mu stolica za menjanje sijalice :)