ma znaju, rekao im ja da mi ne brišu defke...
A ja mislio ja perverzan... :P
Hahahahahahahahahaha, e, al' nisi jedini koji ima alternativni nalog za pisanje, imam i ja, ali nisam ništa ni tamo pisao, neće me inspiracija :D
Eto, oni probijaju, a on se buni! Znam ja da to boli, ali maaaalo ;D
A interna je zajebancija, fali mi desetak poena da pređem Kurda na deseto mesto i sad se nas dvojica nešto kao zajebavamo, a u stvari ni jedan ni drugi više ne pišemo i bole nas za rang - i oni uzmu i odaberu mi na duplaku defku tek da me malo vrte :)
AHAHAHAHAHAHA! Taj rad Matrikse :)
Baš smo i na okupljanju pričali - godinu dana čekam da dođem na mesto broj 10 i odaberem onu defku "Biti među prvih 10" i on je odabere dan pre nego što bi trebalo da ga prestignem :)
HAhahahahahah, e da, ti, Bobi i Kurd, društvo Bradatih :)))
kaži slobodno DEBELIH, brade su tu samo radi efekta :)
Pa ne mogu, onda bi tu spadali i ja i YeahBatch :D
vas dvojica ste još u razvoju, mi smo se previše razvili :)
Ma gde bre, ja sam stao pre 3 godine, jedva sam se promenio od onda, možda samo koji cm u visinu i širinu :)))
to se nikad ne zna, ja sam posle 20-te izrastao još centimetar...
Ja što sam rastao, rastao sam, za mene je baš gotovo.
Doduše, nije baš ni da ti treba još koji centimetar :)
Ajoj da, u pravu si, da sam još malo viši, morao bih da čučnem da bih poljubio svoju devojku xD
Ovo kao da je i meni napisano... :) Ko čaplja sam! :)
ima natnat dobru defku "Pupak na pupak" :)
Pametna žena...zna da ne postoje nerešivi odnosi! :)
Kako vidim sa onih snimaka nije ni Bejbe baš rano stao sa rastom, ne treba mu stolica za menjanje sijalice :)
Eh, a otvorio sam nalog da ponovo budem anoniman, sad ne smem ni da priznam da je moj jebaće me ko predsednikovu majku...