Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma bejb je viši od mene za pola glave...a ja sam 180. Jebemliga, ne sećam se koliki je...on, Džoni :)

2. 'Vala lepo napisana defka :D

Mada, nikome ne bi smetao koji centimetar negde... ;D

3. ja 179 - bila slaba godina :)

4. Ja 185-186, ne znam više ni sam, dugo se nisam merio, ne znam ni koliko imam kila...

5. Ja kile ne merim već godinu dana...vazda čantram da imam viška :)

6. Ahahahaha, sve ste iste! Gde su vam samo sakriveni ti viškovi nikad mi neće biti jasno! Ne može žensko imati viška sve dok se vidi da je još žensko...

7. Ahahahaha, sve ste iste! Gde su vam samo sakriveni ti viškovi nikad mi neće biti jasno!

Ko da slušam Đonija! :)

8. Veliki ljudi slično misle :)

9. Gde su vam samo sakriveni ti viškovi

Doduše, zaluta tu i koji višak, ali samo na par minuta! ;D

10. samo na par minuta

realno :)

11. Ahahahaha, sve ste iste! Gde su vam samo sakriveni ti viškovi nikad mi neće biti jasno!

Dupe, grudi, butine i najčudniji deo, od ramena do lakta, mislim taj deo tela.

12. Matrikse, Matrikse... mlad si pa sve gledaš kritički - kad ostariš kao ja biće ti najvažnije da pristane, a da bi pristala priznaćeš i da liči na Kejt Mos iako ima preko 80 kila :)

13. E, ja sam sebi osigurao do kraja života, ali bukvalno, devojka i ja smo baš baš slični, perverzni, rokeri, veoma zreli za svoje godine, ma nema, svuda se poklapamo :)

A i to sam rekao jer sam čuo gde optužuju gde im ide kilaža, veoma dosta puta sam se nalazio da budem jedini muški međ' čoporom žena.

14. kad ostariš kao ja biće ti najvažnije da pristane, a da bi pristala priznaćeš i da liči na Kejt Mos iako ima preko 80 kila :)

Znači toliko o tome da nisam debela? ;D

15. E, ja sam sebi osigurao do kraja života, ali bukvalno, devojka i ja smo baš baš slični, perverzni, rokeri, veoma zreli za svoje godine, ma nema, svuda se poklapamo :)

Iz tvojih usta u Božije uši! :)
    A daće Bog da ova tema na sajtu poživi još par godina...

16. Znači toliko o tome da nisam debela

Ti se ne mešaj, i ova moja je tako bila mršava kad smo se upoznali. Silne sam muke video dok je nisam uspeo malo prilagoditi dužini mojih ruku... :)

17. Ti se ne mešaj, i ova moja je tako bila mršava

Previše si ti toga video na fejsZu! ;D

18. zaboravljaš da si i ovde kačila neke slike zajedno sa Maryom Dee :))

19. Ne podsećaj me na tu golotinju! ;D

20. Iz tvojih usta u Božije uši! :)
    A daće Bog da ova tema na sajtu poživi još par godina...

To se već desilo :) Naravno bre, patke su večne!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.