U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nego imam pitanje za Bruce-a.....jel zajebavaš ili si stvarno prestao da pišeš?
Pročitaj par strana nazad Džoni, tu ćeš naći odgovor :)
zaboravljaš da si i ovde kačila neke slike zajedno sa Maryom Dee
Aaaaaaa, sećam se toga, Šanzam i ja ih terali :D Na kraju se i DŽaftara pridružila :)
Bruce je stvarno prestao da piše. Ako me razumeš :)
Ajoj, sad gledam, ja sam jedina patka bez značke. Hipster patka on radar! xD
Ja nikada neću prestati....jednom ću utanjiti sigurno, ali ima da pišem dok dišem lololo
Ajde Matrikse, piši za značku :)
A ja nisam bio tu tada. Bila tekma, pa kada sam došao nazad smorio se. Ali dobro, kačila je Ela na PVT posle :)
možda ovde pronađeš odgovor :)
Znam, znam, pratim, ali nekako mi treba vremena da se naviknem.
Brusilica mi je ipak gotivniji, ali polako.
Inače ja ću malo da promenim blejanje na defkama i izbacio sam skoro sve iz pratnje. Sada hoću da čitam preko novih definicija i one koje sam pratio i one koje nisam i sva sranja što izbacuju neki ludaci, pa tako da ocenjujem :)
Ma gde bre, ne ide me to i gotovo. A i napisao sam dosta, 175 živih i oko 650 mrtvih, to je to. Ja kad bih sad nešto napisalo, ovo bi bila reakcija na to koliko bi bilo loše.
I tako....
Baš tako...
Kako? ;)
Očajno...
A si pesimista ;)
Imam debeo razlog da to budem trenutno.
E jebiga, ovih dana svi nešto sjebani oko mene :(
Nadam se da nije nešto strašno i nepopravljivo...
Nije, ali je jako blizu toga...
Ako nije škola ili porodica - ne priznam kao važno. Sve se čoveku može rešiti samo ako sačeka dovoljno.