Pa, za mene je to važno, ali neću da pričam o tome, samo ću sebi da pogoršam sve.
Naravno da je važno za tebe, lako je meni sedeti u sobi i razmatrati svet po mojim standardima. Samo sam hteo da istaknem na šta se svedu prioriteti kad omatoriš...
Pa, ne razlikuje se ovo uopšte od tvojih standarda, samo malo drugačije izgleda, ali je zapravo isto...
Isto, a različito....ja nemam pojma šta je to....
Džoni nisam rekao različito, već sam rekao malo drugačije... ''Isto sranje, drugo pakovanje''...
F5
E desi Bruce.
Završio jebenu ekonomiju, položio i poslednji ispit, sad sam diplomirani ekonomista :)
Čestitam ti i ovde :) Videćemo se kad dođeš u NS :)
Matriks, 3. ili 4. septembra radim performans u Galeriji SULUV - tad se vidimo sigurno.
Znam, video sam na temi za pohvalu, zato sam i rekao :)
Rifreš!
Vidimo se opet 30. idem da uživam u moru. Vidimo se :*
sretno Matriks, lepo se provedi...
Boleće te proleće...lepo se provedi :)
Pa zar baš numemo da isteramo ovih 15 strana do 'iljadite?
umemo, ali nećemo da spemujemo dobre teme :)
Evo ga još jedan :)
Brus, ostadosmo sami ti i ja na temi ovde.....matriks očo na more...
BTW reče mi Džonson za tvoje gostovanje kod nas u oktobru, skakala sam od sreće kao malo dete! JEDVA ČEKAM!!! :)
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Pa, za mene je to važno, ali neću da pričam o tome, samo ću sebi da pogoršam sve.
Naravno da je važno za tebe, lako je meni sedeti u sobi i razmatrati svet po mojim standardima. Samo sam hteo da istaknem na šta se svedu prioriteti kad omatoriš...
Pa, ne razlikuje se ovo uopšte od tvojih standarda, samo malo drugačije izgleda, ali je zapravo isto...
Isto, a različito....ja nemam pojma šta je to....
Džoni nisam rekao različito, već sam rekao malo drugačije... ''Isto sranje, drugo pakovanje''...
F5
E desi Bruce.
Završio jebenu ekonomiju, položio i poslednji ispit, sad sam diplomirani ekonomista :)
Čestitam ti i ovde :) Videćemo se kad dođeš u NS :)
Matriks, 3. ili 4. septembra radim performans u Galeriji SULUV - tad se vidimo sigurno.
Znam, video sam na temi za pohvalu, zato sam i rekao :)
Rifreš!
Vidimo se opet 30. idem da uživam u moru. Vidimo se :*
sretno Matriks, lepo se provedi...
Boleće te proleće...lepo se provedi :)
Pa zar baš numemo da isteramo ovih 15 strana do 'iljadite?
umemo, ali nećemo da spemujemo dobre teme :)
F5
Evo ga još jedan :)
Brus, ostadosmo sami ti i ja na temi ovde.....matriks očo na more...
BTW reče mi Džonson za tvoje gostovanje kod nas u oktobru, skakala sam od sreće kao malo dete! JEDVA ČEKAM!!! :)