Kvaksonska loža - Moćne patke

1. OK je gimnazija, tamo ako biraš traži nešto što ti sigurno donosi posao i kintu kod njih, pa ako možeš ostani - Vuka ima i odande :)

Poslušaću savet, definitivno. :)
    A evo skrinšota, hah. Mislim da je ovo uhvaćeno 2 meseca nakon što sam počeo pisati:
    http://images.devs-on.net/Image/60s1TdRSJhyWgsIn-Region.png

2. Pozdrav obojici. :D

3. Ово ми је фалило бре људи, врћите ове што су активни, да се подсетимо како је било некад :)

Их, да сам само сачувао моменат кад сам био 326., то ми је био највиши ранк икад.

4. Ala ste se raspisali sunce vam vaše.....a ja radim ko crnac celo popodne...

5. Eh, i mi smo radili, vidiš koliko smo napisali :)

6. Ао, не памтим кад сам имао гори распоред часова, анбиливабл!

7. meni raspored nikad nije bio normalan... doduše, nikad nisam ni išao u normalne škole :)

8. Drž' se Elo! :D

9. Ма јесте да и ја идем у ненормалну школу, али овај распоред је и њихову ненормалност зајебао.

10. Ala ste se raspisali sunce vam vaše.....a ja radim ko crnac celo popodne...

Kako mi je vredno sunce moje, radi k'o crna, mada opet i ide u solarijum pa polako postaje crnče lolololo

Ао, не памтим кад сам имао гори распоред часова, анбиливабл!

Što?
    Inače, koliko sada se ima časova dnevno. Nekada je bio šou, sećam se u srednjoj 6, 7 časova dnevno non-stop....ili nije bilo 7 nikada, u jebote ne mogu da se setim. Ladno sam mator kada toga ne mogu da se setim....čekaj malo, krv ti jebem ja sam ladno pre 12 godina završio školu...

11. I eto, Ela svrati ostavi komentar i ode da sprema večeru...

Ja srednju završio 1990-te, a fakultet letos - najduže studiranje u istoriji :)

12. Što?

Уторком, средом и четвртком пречаси, по неколико часова за редом у једном дану (3 часа код разредне, 3 часа статике, 3 часа математике), сви тежи предмети у једном дану, а некад немамо задње часове, а имамо пречасе. И тек ће у октробу мењати распоред кад виде колико су га сјебали, док будемо мењали смену.

13. Matriks, raspored se piše za nastavnike, a ne (uprkos popularnom verovanju) za učenike. Veruj mi, njima je odličan :)

14. I eto, Ela svrati ostavi komentar i ode da sprema večeru...

Večeru uglavnom ja pravim. Ja sam sendvič-majstor lolololo

15. još sat vremena do ručka...

16. ....ja sam mrtav gladan. E, a ove sendviče sam posle pekao u rerni.....jebote al su dobri....sad kada ih gledam i više nego dobri...

17. Inače, koliko sada se ima časova dnevno. Nekada je bio šou, sećam se u srednjoj 6, 7 časova dnevno non-stop....ili nije bilo 7 nikada, u jebote ne mogu da se setim.

Nije ni sad drugačije, makar ne kod mene, sad imam 2x sedmično po 7, ostalo sve po 6, a prošle godine je bilo 3x po 7, ludilo.

18. Nije ni sad drugačije, makar ne kod mene, sad imam 2x sedmično po 7, ostalo sve po 6, a prošle godine je bilo 3x po 7, ludilo.

Mamu im jebem dokle će više da muče decu nepotrebnim predmetima. Kakav sam ja sve đubar imao u školi...užas...

19. Ma k'o da njih nešto zaboli za nas, samo svoju guzicu gledaju. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.