Ala ste se raspisali sunce vam vaše.....a ja radim ko crnac celo popodne...
Kako mi je vredno sunce moje, radi k'o crna, mada opet i ide u solarijum pa polako postaje crnče lolololo
Ао, не памтим кад сам имао гори распоред часова, анбиливабл!
Što?
Inače, koliko sada se ima časova dnevno. Nekada je bio šou, sećam se u srednjoj 6, 7 časova dnevno non-stop....ili nije bilo 7 nikada, u jebote ne mogu da se setim. Ladno sam mator kada toga ne mogu da se setim....čekaj malo, krv ti jebem ja sam ladno pre 12 godina završio školu...
Уторком, средом и четвртком пречаси, по неколико часова за редом у једном дану (3 часа код разредне, 3 часа статике, 3 часа математике), сви тежи предмети у једном дану, а некад немамо задње часове, а имамо пречасе. И тек ће у октробу мењати распоред кад виде колико су га сјебали, док будемо мењали смену.
Inače, koliko sada se ima časova dnevno. Nekada je bio šou, sećam se u srednjoj 6, 7 časova dnevno non-stop....ili nije bilo 7 nikada, u jebote ne mogu da se setim.
Nije ni sad drugačije, makar ne kod mene, sad imam 2x sedmično po 7, ostalo sve po 6, a prošle godine je bilo 3x po 7, ludilo.
Poslušaću savet, definitivno. :)
A evo skrinšota, hah. Mislim da je ovo uhvaćeno 2 meseca nakon što sam počeo pisati:
http://images.devs-on.net/Image/60s1TdRSJhyWgsIn-Region.png
Pozdrav obojici. :D
Ово ми је фалило бре људи, врћите ове што су активни, да се подсетимо како је било некад :)
Их, да сам само сачувао моменат кад сам био 326., то ми је био највиши ранк икад.
Ala ste se raspisali sunce vam vaše.....a ja radim ko crnac celo popodne...
Eh, i mi smo radili, vidiš koliko smo napisali :)
Ао, не памтим кад сам имао гори распоред часова, анбиливабл!
meni raspored nikad nije bio normalan... doduše, nikad nisam ni išao u normalne škole :)
Drž' se Elo! :D
Ма јесте да и ја идем у ненормалну школу, али овај распоред је и њихову ненормалност зајебао.
Kako mi je vredno sunce moje, radi k'o crna, mada opet i ide u solarijum pa polako postaje crnče lolololo
Što?
Inače, koliko sada se ima časova dnevno. Nekada je bio šou, sećam se u srednjoj 6, 7 časova dnevno non-stop....ili nije bilo 7 nikada, u jebote ne mogu da se setim. Ladno sam mator kada toga ne mogu da se setim....čekaj malo, krv ti jebem ja sam ladno pre 12 godina završio školu...
I eto, Ela svrati ostavi komentar i ode da sprema večeru...
Ja srednju završio 1990-te, a fakultet letos - najduže studiranje u istoriji :)
Уторком, средом и четвртком пречаси, по неколико часова за редом у једном дану (3 часа код разредне, 3 часа статике, 3 часа математике), сви тежи предмети у једном дану, а некад немамо задње часове, а имамо пречасе. И тек ће у октробу мењати распоред кад виде колико су га сјебали, док будемо мењали смену.
Matriks, raspored se piše za nastavnike, a ne (uprkos popularnom verovanju) za učenike. Veruj mi, njima je odličan :)
Večeru uglavnom ja pravim. Ja sam sendvič-majstor lolololo
http://i45.tinypic.com/9k6rl0.jpg
još sat vremena do ručka...
....ja sam mrtav gladan. E, a ove sendviče sam posle pekao u rerni.....jebote al su dobri....sad kada ih gledam i više nego dobri...
Nije ni sad drugačije, makar ne kod mene, sad imam 2x sedmično po 7, ostalo sve po 6, a prošle godine je bilo 3x po 7, ludilo.
Mamu im jebem dokle će više da muče decu nepotrebnim predmetima. Kakav sam ja sve đubar imao u školi...užas...
Ma k'o da njih nešto zaboli za nas, samo svoju guzicu gledaju. :)