Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa valjda nisam, lolo.
Realno, još je ovo Layne, ja njegov glas obožavam, imaju Alice in Chains baš vrhkstra pesama.
Čuvaj se, ne daj đubradi da te zajebava, ko im jebe mater.
a ja sam sad rasterećen, tad sam bio na šestom semestru fakulteta, falilo mi 5 ispita za bečlora, visio mi posao od diplome, vratio se na Vuku posle pola godine ladovine među prvih 900 (ni ne sećam se koji sam bio)... nisam nikog poznavao od članova :)
A što se tiče foruma i komentara, imam hiljade komentara, konačno sam i ovde nabio 1000 postova, još da doguram do 1000 (nema jebene teorije, haha, neka bude 300) defki, i onda ću da kuliram sa vama na forumu kad god stignem. :)
Do jaja Bruce. Ja se sećam kad sam upao u prvih hiljadu, da sam kontao da je to do jaja, kapirao sam da nikad neću u 500 upasti, kad ono.
Pa ne dam, ali danas je takvo stanje da moraš nešto i da progutaš na poslu, jer je teško naći bilo kakav, posebno što moj posao spada u onu kategoriju "dobrih" poslova. Mada dobro, odmah sam stavio do znanja još davno, da nisam baš osoba za jahanje, ali sam posao je takav da se razbiješ od posla.
Pa gde radiš i šta?
Sećam se Bruce, k'o juče da je bilo kada si se cimao da položiš, šljaka od toga zavisi, žena pred porođaj, a kako smo čekali samo da javiš vesti Ela i ja, ma svi mi ovde, a ni nas dvoje se tada nismo videli još uvek. Tek smo počeli da se dopisujemo......Maniak i Mara isto. Tada je i Staklena blejala ovde....odličan autor je bila. I Moly Bloom, Maniak, Marya, Šanzam, Peki, Agilni, Buksna.....baš smo bagra bili ozbiljna.
Sećam se i kada si javio da je sve OK, pa smo kačili pesme i nazdravljali. Ma idi, bre, jes bilo virtuelno al mi je lepo sećanje skroz.
Ikarbus. Radim tamo kao koordinator svih komercijalnih službi i kao lice koje ima kontakt sa nekomercijalnim službama sa kojima moramo da sarađujemo, tipa finansije, planska služba i tako to.
Kulj. :)
Pa ono, jeste. Krenuo sam u toj firmi pre 12 godina kao portir i dogur'o do ovde. Uskoro ću morati k'o Bruce, da upišem nešto dalje, jer je ostalo još jedno mesto iznad mene da zauzmem :)
a pazi ovu sliku od prošle godine :)
IMGhttp://i47.tinypic.com/f0sqih.jpg/IMG
Sad je još više kul. :)
Haha, samo udri, što da ne.
Ti Loksi još u školu ideš?
Pa da, i to u srednju. Kad završim nadam se da idem u Ameriku kod rođaka na koledž.
koja srednja, a koji koledž, ako nije tajna?
A pazi sad. 1000 defki, 10. mesto, moderator, prosek pojačan, poeni troduplo....ma idi bre. Voleo bih da sam i ja odradio sliku da vidim, prošle godine u ovo vreme kako je to izgledalo.
Ubili smo Vuku za ovih godinu, godinu i po, ali ozbiljno. Posebno nas dvojica, Ela i Agilni.
Au Bruce, imam i ja neku, čekaj da nađem skrinšot. :)
Što se tiče srednje, Gimnazija - opšti smer, a što se tiče koledža, to još ne znam, pošteno ću o tome razmisliti.
imao sam ja slike i kad sam uleteo u prvih sto, ali brisalo se jebiga :)
OK je gimnazija, tamo ako biraš traži nešto što ti sigurno donosi posao i kintu kod njih, pa ako možeš ostani - Vuka ima i odande :)
Ja nisam ništa slikao jbg, mada ovo sada mi najbolje slika lololo
Odoh da odbućnem malo iz jezerceta, da pročitam koju defku, treba ortak da mi bane i Ela s posla isto, pa sam uveče opet tu.
Pozdrav patke (ovo će uvek čudno zvučati) lolololo
ja se spremam sutra za performans u NS-u, neću biti ovde kasnije, pozdrav pa se čitamo :)