Buks, na prvoj strani kod Molly prepravi ono u zagradi, jer si je upoznao juče. :)
Eh da, 'OĆU svoje zasluge u onom govoru na prvoj strani :D Da ja nisam rekla da se krećemo kao patke i držimo se zajedno, do svega ovoga ne bi došlo :DDD
Pa S toga, ja OĆEM moje zasluge na vreme, a ne kada se razvijemo toliko da se obogatimo od ove naše grupe, da prođemo kao ona dvojica sa Facebook-om :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Eh da, 'OĆU svoje zasluge u onom govoru na prvoj strani :D Da ja nisam rekla da se krećemo kao patke i držimo se zajedno, do svega ovoga ne bi došlo :DDD
Pa S toga, ja OĆEM moje zasluge na vreme, a ne kada se razvijemo toliko da se obogatimo od ove naše grupe, da prođemo kao ona dvojica sa Facebook-om
ПРАВИЛА:
-Нема вређања патака.
-Нема долажења на тему у циљу ПРОВОЦИРАЊА, ТРОЛОВАЊА и ЛОЛОВАЊА (Које је дозвољено у минималним количинама) Ако хоћеш да се дружиш са нама, буди добра патка.
-Морају се поштовати правила која ће ти рећи капитен и остали саборци.
-Чланство није обавезно. Уколико ти се не свиђа да будеш патка, не мораш овде да блејиш.
-НАЈСТРОЖИЈЕ ЗАБРАЊЕНО ДОЛАЖЕЊЕ НА ТЕМУ И ПОМИЊАЊЕ ПАТКИ У НЕГАТИВНОМ КОНТЕКСТУ.
Официјални грб КВАКсонске ложе, који мораш имати да би приступио елитном друштву патака.
popatkavanje je u toku... :D
Koji speeeeRm. :)
Еди, јел прихваташ улогу патке и обавезе које са њом следују? :)
Ako bude potvrdan odgovor ja ću ga učiti kako da ide našim pačijim putem. :)
Koje su obaveze?
Контам да има неких хејтера сада. На свакој доброј дефиницији има по два минуса.
И ја сам за да доџе Еди. :) Језеро се шири!
Jea. :))
Nego, ništa ja ovde ne kapiram.
1. strana govori deo njih a predvodnik Kvaksnetina će ti pojasniti ostalo. :D
Ја на свакој дефиницији прво добијем минусе, па онда тек крену да оцењују.
Еди сад ћу да ти ископирам правила!
Dobrodošao, Edi, mej d kvak bi vit ju.
Па да их виде и сви остали који касније дођу, а не запазе прву страну.
Ево и четврти пост у нади да ЋЕ ЗАВРШИТИ НА 200. СТРАНИ!!!
Buks, na prvoj strani kod Molly prepravi ono u zagradi, jer si je upoznao juče. :)
Pa S toga, ja OĆEM moje zasluge na vreme, a ne kada se razvijemo toliko da se obogatimo od ove naše grupe, da prođemo kao ona dvojica sa Facebook-om :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
200 ПАТКЕ ЈЕБУ!
Pa S toga, ja OĆEM moje zasluge na vreme, a ne kada se razvijemo toliko da se obogatimo od ove naše grupe, da prođemo kao ona dvojica sa Facebook-om
Причај! Шта да ставим? :)
200 БРЕ!!!!!
MA ŠTA BRE 200 DAJ BRE 1000!
-Нема вређања патака.
-Нема долажења на тему у циљу ПРОВОЦИРАЊА, ТРОЛОВАЊА и ЛОЛОВАЊА (Које је дозвољено у минималним количинама) Ако хоћеш да се дружиш са нама, буди добра патка.
-Морају се поштовати правила која ће ти рећи капитен и остали саборци.
-Чланство није обавезно. Уколико ти се не свиђа да будеш патка, не мораш овде да блејиш.
-НАЈСТРОЖИЈЕ ЗАБРАЊЕНО ДОЛАЖЕЊЕ НА ТЕМУ И ПОМИЊАЊЕ ПАТКИ У НЕГАТИВНОМ КОНТЕКСТУ.
Официјални грб КВАКсонске ложе, који мораш имати да би приступио елитном друштву патака.
http://img28.imageshack.us/img28/1166/2i57uq.jpg
U jbt, al' ste brzi. :)