U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Matriksu orden Jezerskog poštovanja prvog reda sa ukrštenim šarančićima :)
Verovatno bi nam zaključali temu da njega nije bilo...
Znači mladi će morati da ožive ovu temu. :)
očigledno Loksi, matorcima je ionako vreme za penziju ;)
Ma kakvi, nije zanimljivo bez matoraca. :))
Biće matorci uvek tu, da pomognu mladim patkama (znam kako ovo zvuči)...
Odoh na spavanjac pa plivamo sutra u jezercetu.
Kvaku noć svima :))))
Haha, "kvaku noć" Johnny. :)
Dobro jutro Patke. Moraćemo da kupimo neke grejače da možemo da se kupamo u jezercetu. Mnogo je hladno :)))
Diplomirah danas konačno.. desetkom...
Ej Bruce, čestitam. Svaka čast. Još desetka. Bravo.
Da se i pačije izrazim KVAKA čast :)))))
Bravo Bruce majstore. :)
hvala, hvala, danas mi sve žene u familiji plaču od sreće... dočekale :)
Napokon nađoh avatar koji sam već mesecima tražio. Menjao sam svakakva govna, i to često, ali ovaj će da dugo ostane. Možda čak i ne promenim više. :)
Jeste da vas nije briga, ali eto, čisto da nešto napišem. :D
I dobar ti je avatar, pohvale. Ja sam moj trenutni avatar tražio bar tri meseca, njega i onaj sa mračnjakom u ćošku sam ostavio za ubuduće. Mračnjak mi je kad sam depresivan, a ovaj je kad nisam normalan ;)
Haha, predobro. :)
Čestitam Brus! Inače, ove nove patke moraju da peglaju od početka do jedno 20. strane ove teme da bi znale kakav nam je r(e)čnik. :P
Hvala Kvaktriks :)
Ej, čoveče, tih prvih 20-30 strana su za udžbenike :)))
А добро сад, тих 20-30 страна је заправо за српске речнике али неће да их тамо дају.
Pa dobro, ko god hoće da postane Patka, moraće da pročita te strane i da nam odgovara na pitanja iz tog gradiva.
Aj do sada je moglo bez toga ali moraće Pačiji test da polažu :)))
Pačija škola :)))
Opet mrtvo...