Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Bućnuh se, odavno nisam :)

2. Деси Аги 100 година :)

3. Hehe, eto mene. Ali bi i ti nekog somića mogao pustiti, šta si se stiso :)

4. Stvarno Matriks, zajebavaš. Piši nešto odma'
    Dosta lenjosti. Ipak si ti stara patka, a mi smo autori ubice svi do jednog.
    E i AAgi na jezeru....k'o u stara dobra vremena.....još malo pa Hiljadu ljudi :)

5. Op, Agilares. :)

6. Ja vratio znak na avatar i ne skidam ga više. Ova grupa je od mene napravila autora.

7. Evo idem i ja staviti, samo ne ovako kao kod tebe, već onaj grb. :))

8. Još četiri strane do 1000.

9. I ja ću se time pozabaviti uskoro. Mada, zar nije bolji onaj okruglasti amblem? Taj, što si ti metnuo, Džoni, napravio sam za dva minuta u Paint-u :)

10. Pa taj ja i hoću da stavim Agi. :)
    Samo da ga nađem, ako treba nekome neka javi, ja to u ps-u odradim za minut.

11. Нећу да пишем и крај, одох сад у школу, ставићу грб увече.

12. a misliš taj okrugli da stavimo?

13. Taj je najbolji.

14. OK, onda vraćam stari avatar sa grbom koji sam čini mi se najviše i furao.

15. Ja stavio, samo dok uploaduje, taman mi ovaj tamni donji desni deo odgovara za to perfektno.

16. Ja sam vratio avatar koji sam, čini mi se najduže furao na Vukajliji. Stari dobri beli sa kapuljačom. Baš sam se obradovao i jedva čekam da ga apluduje .)

17. Ja kod kuće imam avatar gde su Adam i Eva, a logo patke prikriva patku. Možda vratim to, za sada furam ovako.

18. Чекај да исправим прву страну.. Али остаје правило да је Костићу забрањено, не занима ме!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.