penzionisao sam brusa što se tiče pisanja pa neću na ovaj avatar da stavljam patku da me ne prozivaju nubovi kako sam pristrasan, ali vi znate istinu :)
Bruce, jel može nekako da se organizuje da mu se opet mail pošalje?
Nema ga, a dešava se posle određenog vremena da se nepročitani mejl izbriše. Sve je pretražio i Inbox i Junk....nigde ga nema.
Nisam mu ni poslao mejl, treba da se uloguje kao UKD i onda da pokuša da napiše defku - skripta će mu otvoriti polje sa objašnjenjem gde da klikne da bi dobio taj mejl. Ja mogu da promenim mejl za slanje, ali nemam rezervnih adresa koje bi mogao iskoristiti.
E vidiš a on tražio mejl....nema veze saću da mu javnem da to odradi, ako mu ženskinja da na Vukajliju večeras lololo
Sva sreća ova moja tolerantna, ali da ima snage kao pre da visi na Vukajliji, ili kao ja što i dalje gotivim, letelo bi perje po kući :)))
Nema njega više svejedno. :)
Ode Kostić, nije on nikada ni zalazio ovde u principu ali patke su se vratile KVAAAAAK, a jesam dobru priču napisao za prvu stranu?
Odlična priča, šteta što je istinita :)
penzionisao sam brusa što se tiče pisanja pa neću na ovaj avatar da stavljam patku da me ne prozivaju nubovi kako sam pristrasan, ali vi znate istinu :)
Naravno Bruce, mada još uvek razmišljam da li da zažutim imena. Ima logike pošto tako može da se ode na profile onih autora koji nisu više na sajtu.
Imena zažućena. Nek' se zna.
Nego da nisam ispustio nekoga?
izmenio sam uvodni post da se vidi žuto :)
PERFEKS
Definicija koja je korektno i kvalitetno zažućena. Kao pače u reklami.
Baci sa UKD-a to lololo
To sam i hteo, samo da mi prvo sugerišeš linkove za zažućivanje :)
Saćemo da vidimo linkove.
Kratka je defka, pa može samo ovaj link na "zažućena" http://vukajlija.com/popisana-defka/453737
Ňe mogu da je okačim, mora Agilni prvo da prihvati uslove korišćenja sajta na mejlu agilni@hotmail.com :)
Saću da ga zovem. Totalno sma zaboravio to :)
Bruce, jel može nekako da se organizuje da mu se opet mail pošalje?
Nema ga, a dešava se posle određenog vremena da se nepročitani mejl izbriše. Sve je pretražio i Inbox i Junk....nigde ga nema.
HITAMO KITOM KA ILJADITOM!
POSTU! :)
Nisam mu ni poslao mejl, treba da se uloguje kao UKD i onda da pokuša da napiše defku - skripta će mu otvoriti polje sa objašnjenjem gde da klikne da bi dobio taj mejl. Ja mogu da promenim mejl za slanje, ali nemam rezervnih adresa koje bi mogao iskoristiti.
POSTU!
JUUUUURIIIIIIIIIŠ!!!!!!!
LOLOLO
E vidiš a on tražio mejl....nema veze saću da mu javnem da to odradi, ako mu ženskinja da na Vukajliju večeras lololo
Sva sreća ova moja tolerantna, ali da ima snage kao pre da visi na Vukajliji, ili kao ja što i dalje gotivim, letelo bi perje po kući :)))
Poslat PVT sa UKD-a, Agilnom. Sad još žena da ga pusti.
Ово волем, да имам шта да читам кад дођем кући :)