Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Odaću vam jednu informaciju sa modforuma:

Posle 5 dana nedelje slenga, kaizen nas je pitao da li je nedelja slenga već završila i ako nije onda jeste, ako me razumete.

Dobra je ideja tematske naslovne, ali je praksa te nedelje slenga pokazala da je dva dana tematske naslovne strane maksimum koji Vukajlijaši mogu tolerisati. Mi smo ovde jedna grupa isto ili sličnomišljenika, ali sajt je pun onih koji razmišljaju u fazonu Mile Kontraš. Ne verujem da će biti izglasana cela nedelja, ja mogu samo da u svoje ime odlučim da postavljam čist sleng...

Idem da okačim UKD defku...

2. bacio somče lololo

3. ali je praksa te nedelje slenga pokazala da je dva dana tematske naslovne strane maksimum koji Vukajlijaši mogu tolerisati

Pa to, vikend, taman. :)

4. Dobra je ideja tematske naslovne, ali je praksa te nedelje slenga pokazala da je dva dana tematske naslovne strane maksimum koji Vukajlijaši mogu tolerisati.

To je ono što ja od juče pričam. Vid'o sam to. Čak i meni koji obožavam sleng bilo je mnogo sedam dana.
    Mada uopšte tematski vikendi nisu loši. Posle nedelje slenga može opet neka tema da se odradi.

5. bacio somče lololo

Švrljn'o sam ga :)

6. Ako je Kaizen prošli put pitao posle pet dana, onda nedelja slenga treba da traje pet dana. Kaizene, proroče! Eto, od ponedeljka, do petka.

7. A misliš ne vikend slenga, već "Radna Neđelja Slenga" tako nešto?

8. Agi, kaizen dolazi na sajt samo kad gori - tad je namirisao dim tek posle pet dana :)

9. Jebote što slušam dobru pesmu. Šafl tako ume da iznenadi prijatno nekada.

10. Pesma pre ove mi bila baš od 3 Doors Down "Here without you" lololo
    Saću ti nađem ovu moju.

11. Obožavam tu isto. :D
    Auuuuf, Springsteen dere guzove!
    Došlo mi da ovu slušam juče nekoliko sati, jedna od omiljenih pesama, kad slušam tekst kapiram samo kakav bi spot bio za ovo, neverovatno.
    http://www.youtube.com/watch?v=lkGhDHP093M

12. Još jedan link za tube pa 1000 strana :)

13. Ima li te hiljadarke, majku joj? :)

14. Ta će u odabrane čim dođe na red :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.