Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ima, ima još kada se Agi uloguje, pa izbacimo defku sa UKD-a....ima puno srce da bude.

2. Нисам на то мислио, него 'вако тему да читам :) Е, сад да се постави аватар...

3. Ma znam, nego nekako kao u dobra stara vremena, stranice se pune, defka sa UKD-a će da izađe. Još da kažem bacio sam somića i link da stavim i to je to....lolololo

4. idem da gledam MiB II na AXN, kvakćemo se kasnije :)

5. Ja sad moramd da dočekam dragu s posla. Umorila se na onom sajmu, od jutros je tamo.
    Posle ću verovatno opet da banem da se probućkam ovde pre spavanja.

6. Ја само да поздравим.

7. Evo i mene da otpozdravim. Ela legla i meni se kuna ali biću još malo na sajtu.
    Ona nedelja slenga nije loša ideja, samo puno mi nedelju dana. Vikend da, ali cela nedelja....ne vole svi ljudi sleng.

8. Kakva nedelja slenga Džoni? Da nisi možda maznuo nečije tablete s posla bez pitanja? :)

9. Bila bre prošle godine nedelja slenga. Celih nedelju dana samo sleng na naslovnoj :)

Pravo vreme je sad, kad Kaizen nije tu, pošto je prošle godine kvario niz nekim glupim odabirima :)

E da, možete se ulogovati na UKD, sređeno je.

EDIT: I pušta mene žena na Vukajliju, ljudi, nego nemam net kod kuće još uvek. Samo na poslu...

10. Ti nisi video temu Bruce? :)
    Evo je. A u pravu je Johnny, vikend bi bio idealan. :)
    EDIT: Agi, si siguran da nije tu?

Poslednja aktivnost pre 2 sata

11. Ebi ga, nije bio par dana, pa sam pomislio da je na odmoru :D

12. Ništa od te ljubavi, lolo.

13. Evo Bruce, Loksi ti okačio temu gore.
    Mislim opet kažem, ja obožavam sleng, to svi znaju, ali svestan sam da određena grupa autora voli sleng, ne svi i onda je nedelju dana mnogo.
    Ono što napisah na grupi, da se u'vati jedna subota i nedelja, da se izvrti 50 defki na naslovnoj, onako da stoje kraće nego obično, ali i tako bi se videle i vrh vikend slenga.

Ebi ga, nije bio par dana, pa sam pomislio da je na odmoru :D

Bio Kaizen na Zakintosu lololo

EDIT: I pušta mene žena na Vukajliju, ljudi, nego nemam net kod kuće još uvek. Samo na poslu...

Ovo je Vukajlija. Misliš da takvi izgovori prolaze lololololo

14. Mislim meni odgovara i sedmica čitava, tad sam zadnju odabranu dobio. :D
    Ali se sećam da je ocenjivanje bilo slabije tad dosta, pa se zbog toga slažem sa Džonijem da bi bilo bolje da bude sedmica.

15. Ja se sećam da je baš primetno opadanje ocenjivanja bilo, a meni jeste tada bila najlepša naslovna i svi su cepali sleng i to odličan. Dobro, otvorena je tema pa da se vidi kakav bi odziv bio i tako to...kao neki probni balon.

16. Još su tad defke dobijale preko 1000 glasova, i tad spalo na 600,700, šta bi tek sad bilo. Al' da je bilo gotivno, jeste, nema šta. :)

17. Bruce, baci sa UKD-a defku kada budeš tu.
    UKD ladno...kao pre deset godina da je bilo :)

18. Jeste, sećam se da je opalo tada. Ali nama slengerima je bilo lepo. Zakačio sam i ja tada jedno 2, 3 odabrane.

Odlična slika
    http://i620.photobucket.com/albums/tt282/j-a28/ducks/angry-duck-1.jpg

19. Haha, kul je. :)
    Još malo i hiljadarka. :D

20. Bruce o'š da izbaciš ono sa UKD-a?
    Agi do'šo na pos'o, a tu mu žena ne brani komp jer je tako 'lebom 'rani :))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.