Срећа па је добро прошло све. Мада да вам јавим сад унапред, ове године ме нећете нешто пуно виђати, стисло учење + неке споредне ствари :)
Stvarno, baš tada sam se pitao kako izdržavaš uoošte, mada kontam to da te je Vukajlija čupnula. Bio sam u nekoj drugoj vrsti problema, najviše sam sa sobom, a Vukajlija isčupala dosta.
Sada obojica lakše dišemo. Nije sjajno, ali da ga jebeš, bilo je i daleko zajebanijih perioda u životu.
Ako je oplodnja, opraštamo :)
Taman krenuh da otkucam :)
Mada i bez kucanja zna Matriks da smo na to pomislili odma :)
NEstade mi tema iz onih u kojima sam učestvovao. 'bem li ga, vratiće se valjda.
Nego što sam počeo da gotivim da pravim glupe postere pa to ti je.
Можда буде, за сад није :Р
Nema veze, mi u principu praštamo i za potencijalnu oplodnju :)
Има и битнијих и лепших ствари од тога, није ми то нешто претерано битно.
Pa niko ne reče da je najbitnija stvar na svetu, niti najlepša, ali svakako je odlična.
Долази Звезда у моју рупу. ОООоОоОоОоООоО ЗВЕЗДА оООоООоОО
Ozbiljno. Kad?
Па били су ветерани прије пола године и најавили су долазак првог тима као неку награду за оданост појма немам ни ја. И јуче нам је стигао мејл да 2013 на зимској паузи долазе овде, нису прецизирали датум али прва три мјесеца 2012 сигурно долазе, бићемо обавјештени од тачном датуму :))
ЕЛЕМ АКО ЈЕ СМАК СВИЈЕТА ПРОБЛЕМ, РАЗБИЋЕМО ГА!! :)
Što bi rek'o Miša Tumbas: "Da jebemo smak sveta ludaka" lololo
Ма има да сачека да се одради утакмица :)
Neka pukne 2014. u aprilu. Maje da pomere malo lololo
Да види Вишеград шта је навијање :)
Иначе сутра долази КК Партизан овде, очекују се забрањени ваљда :Д
A da, čekaju pobednika meča Igokea - Himki valjda, a dobili su Krku, tako nešto. A tu se igra?
Играју са Игокеом сутра овде, наших 20 гробара је најавило забрањене и околину :Д
Koliko prima ta hala?
Sto kila sam lakši, jedna ćera bila mala, žena nezaposlena i trudna, ja na trećoj godini faksa, mala plata... bilo je stvarno čupavo, izludeo bi da nije bilo Vukajlije...