Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=uzyo2iRE3QM
E jezerce pusto ček da se bućnem malo :)
Inače ženim se 21. septembra. Reko' ova tema je onako najzaslužnija da na njoj to napišem pošto se ženim sa Elom :)
Opaaaaaaaaaaaaaa! :)
Jeste vala. Vreme je bilo. Dogovorili Ela i ja da se uzimamo i tako, za mesec i nešto uplovljavljavamo u bračno jezero :)
Sve je to lepo, nego ja hoću da vidim vaše njuške sad kad zaređam 3 dana u BG. :P
Tu smo majku mu. Kada dolaziš?
15. 16. i 17. Svaki dan vozom, pa javite kad možete. :)
Važi, ali mogu ja samo. Ela večeras putuje za Kikindu. Pošalji mi broj telefona u PVT‚.
Dovuci i Penzionera , dugujem mu euroblok. :)
Poslao.
OPA ĐONI! Video sam neke priče po forumu, ali nisam mislio da ste već isplanirali sve :)) Pa čestitam, neka je sasrećom!
Vidiš, čak bih mogao da naiđem, i tako sam planirao da dođem Beograd sredinom septembra.
Opa, čestitke Johnny. :-D
Pozdravi Ellu jebote, nisam je video na sajtu, ne pamtim.
Sad su ovo znači igre.
Da zatalasamo malo jezerce? :D
U jeeee, 'ladno se neko setio UKD-a. :D
Ja tek sad pročito post na prvoj strani....:a da me je sramota:
BIR BIR BIR
Dzoni i Ela secam se pocetka teme i beeeesomucnih dopisivanja :D oboje ste uber kul tako da mi je MNOGO drago sto ste resili da zaljubljeno plovite ceo zivot!!! KVAK :D
Од оснивања, да кажем, ове ложе па на овамо, јеботе, пролете време...ко јато патака...
Dzoni i Ela secam se pocetka teme i beeeesomucnih dopisivanja :D oboje ste uber kul tako da mi je MNOGO drago sto ste resili da zaljubljeno plovite ceo zivot!!! KVAK :D
Од оснивања, да кажем, ове ложе па на овамо, јеботе, пролете време...ко јато патака...
Ако нисам заборавио како се цитира да подржим ова два коментара. Лепа је љубав и то све је лепо, посебно каце узме у обзир да тога више нема као преее