Kvaksonska loža - Moćne patke

1. hehe nisu pogodili ime, sama sam im rekla da sam Gabrijela :-)

2. hahaha Agil, dve patke, a? hahaha

3. Gabrijela kao anđeo...hehehe....lepo ime. Zanimljivo jer nije puno rasprostranjeno.
    Ja imam lepo ime ali toliko je rasprostranjeno da nas je petoro u osnovnoj furalo isto ime.

4. Mislim u razredu, u celoj osnovnoj ne mogu ni da zamislim koliko nas je bilo.

5. Ma nikada nisam volela svoje ime, retko je i predugacko. Dooooobro i? Kako se to zoves? ako nije suvise intimno pitanje ;-)

6. Ah da, pisem osisanom latinicom jer sam usla preko telefona. Komp mi zauzet narednih 15ak min.

7. Gabrijela je super ime, ja volim ta dugačka.

8. Kako se to zoves? ako nije suvise intimno pitanje ;-)

U ja mislio napisao sam.
    Nikola. Milion muškaraca se zove tako, mada dobro je ime. Bolje je od Nićifor, svakako.
    A ne treba da mrziš ime Gabrijela. Gotivno je ime. Mogla si da budeš Mašinka ili tako nešto. Ćuti dobro smo prošli.

9. moj avatar je baš digi-duck!
    kvakva!

10. U al' ti je dobar avatar buxnomaniače....izuva.
    Moja patka je malo namrštena.

11. Evo me sa kompa konačno :)))

12. Jel ga muž bio preoteo?

13. Buxnomaniače i ti si stavio patku u prvi plan? :DDD

14. Jel ga muž bio prepteo?

Ahan. Ma nije muž, verenik je. Nego živimo zajedno skoro 2 god., pa kao da smo u braku ;)

15. Nešto sam razmišljao i mislim da bi trebali da se izborimo za zabranu reklama za Perfex toalet papir jer nas predstavlja pogrešno i ne želim da budemo asocijacija za toalet papir.

16. Hahahahah Đoni, pa gde ti to pade na pamet? :DDD

17. Oduvek sam razmišljao o tome.
    Otkud patke, toalet pair i tako to....kakve bre to ima veze jedno sa drugim?

18. Ahan. Ma nije muž, verenik je. Nego živimo zajedno skoro 2 god., pa kao da smo u braku ;)

Moraš da mu lupiš neke restrikcije za komp. Recimo 3 minuta dnevno ako je bio dobar i 1,5 minuta ako se kurobec'o nešto tokom dana. 15 minuta je mnogo. Posle 'oće 20, pa pola sata i ode sve do đavola.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.