Gabrijela kao anđeo...hehehe....lepo ime. Zanimljivo jer nije puno rasprostranjeno.
Ja imam lepo ime ali toliko je rasprostranjeno da nas je petoro u osnovnoj furalo isto ime.
Kako se to zoves? ako nije suvise intimno pitanje ;-)
U ja mislio napisao sam.
Nikola. Milion muškaraca se zove tako, mada dobro je ime. Bolje je od Nićifor, svakako.
A ne treba da mrziš ime Gabrijela. Gotivno je ime. Mogla si da budeš Mašinka ili tako nešto. Ćuti dobro smo prošli.
Nešto sam razmišljao i mislim da bi trebali da se izborimo za zabranu reklama za Perfex toalet papir jer nas predstavlja pogrešno i ne želim da budemo asocijacija za toalet papir.
Ahan. Ma nije muž, verenik je. Nego živimo zajedno skoro 2 god., pa kao da smo u braku ;)
Moraš da mu lupiš neke restrikcije za komp. Recimo 3 minuta dnevno ako je bio dobar i 1,5 minuta ako se kurobec'o nešto tokom dana. 15 minuta je mnogo. Posle 'oće 20, pa pola sata i ode sve do đavola.
hehe nisu pogodili ime, sama sam im rekla da sam Gabrijela :-)
Da nije Vuvuzela?
hahaha Agil, dve patke, a? hahaha
Gabrijela kao anđeo...hehehe....lepo ime. Zanimljivo jer nije puno rasprostranjeno.
Ja imam lepo ime ali toliko je rasprostranjeno da nas je petoro u osnovnoj furalo isto ime.
Mislim u razredu, u celoj osnovnoj ne mogu ni da zamislim koliko nas je bilo.
Ma nikada nisam volela svoje ime, retko je i predugacko. Dooooobro i? Kako se to zoves? ako nije suvise intimno pitanje ;-)
Ah da, pisem osisanom latinicom jer sam usla preko telefona. Komp mi zauzet narednih 15ak min.
Gabrijela je super ime, ja volim ta dugačka.
U ja mislio napisao sam.
Nikola. Milion muškaraca se zove tako, mada dobro je ime. Bolje je od Nićifor, svakako.
A ne treba da mrziš ime Gabrijela. Gotivno je ime. Mogla si da budeš Mašinka ili tako nešto. Ćuti dobro smo prošli.
moj avatar je baš digi-duck!
kvakva!
U al' ti je dobar avatar buxnomaniače....izuva.
Moja patka je malo namrštena.
Evo me sa kompa konačno :)))
Jel ga muž bio preoteo?
Buxnomaniače i ti si stavio patku u prvi plan? :DDD
Hvala Energija :)
Ahan. Ma nije muž, verenik je. Nego živimo zajedno skoro 2 god., pa kao da smo u braku ;)
Nešto sam razmišljao i mislim da bi trebali da se izborimo za zabranu reklama za Perfex toalet papir jer nas predstavlja pogrešno i ne želim da budemo asocijacija za toalet papir.
Hahahahah Đoni, pa gde ti to pade na pamet? :DDD
Oduvek sam razmišljao o tome.
Otkud patke, toalet pair i tako to....kakve bre to ima veze jedno sa drugim?
Moraš da mu lupiš neke restrikcije za komp. Recimo 3 minuta dnevno ako je bio dobar i 1,5 minuta ako se kurobec'o nešto tokom dana. 15 minuta je mnogo. Posle 'oće 20, pa pola sata i ode sve do đavola.