Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Posle 'oće 20, pa pola sata i ode sve do đavola.

hehe vala dobro kažeš...3 minuta i više nego dovoljno ;)

2. Jeste Đoni, totalno pogrešno nas predstavlja u javnosti. Pače koje traga za jebenim papirom za bulju! Da skupimo jato i doletimo sutra ispred skupštine u znak protesta? Možda dignem i koji par kaljača iz nekog izloga, izlemamo nekog kera i poseremo se sa visina?

3. Možda dignem i koji par kaljača iz nekog izloga, izlemamo nekog kera i poseremo se sa visina?

Ja mislim da je to odličan plan.
    Ova vlada je to dozvolila i ovo je njihov plan da nas diskredituje u javnosti. Treba da im uzvratimo udarac.

4. Oduvek sam razmišljao o tome.
    Otkud patke, toalet pair i tako to....kakve bre to ima veze jedno sa drugim?

ja definisao pa mi obrisali nešto u fazonu: Perfex, jer je bolji za vašu guzu nego mala patka...

5. Da skupimo jato i doletimo sutra ispred skupštine u znak protesta?

Ja mislim da je to neizbežno! Pa dokle više da budemo ugnjetene mase?!

6. Nismo mi za brisanje dupeta, mi imamo važnu ulogu u ovm svetu ali jak je onaj anti-patka lobi, mamu im lobističku ja....

7. Mi nećemo više da dozvoljavamo da nam seru po glavi! Mi ćemo podići glave i otvoriti usta!
    Živeo Paja Patak!

8. Uhhh svi u jatu imate patke, osim mene....(i) u avatarima...;)

9. imaš i ti :))) kod verenika :)))))

10. Živeo Paja Patak!

Ma neeeee znaš tiiiiiiii, nije Paja Patak, nego Patak Dačak :)

11. Uhhh svi u jatu imate patke, osim mene....(i) u avatarima...;)

Pa i ovako mislim da svi imamo patke osim tebe...pored avatara...i Energija nema patku....mislim i pored avatara a i ona je počasna patka.....
    Ova patka baš zajebana reč...podseća na patku i to.....

12. Ova patka baš zajebana reč...podseća na patku i to.....

Pa to, mnogo smo nedefinisani...nikad nisi načisto sa kojom vrstom patke imaš posla :DDD

13. P.S. a najgore od svega je što je ta PATKA stvar potekla od mene, od mog lupetanja ;)

14. Da, pošto ima dve vrste patke, pernata patka i glavata patka XD
    Nego ajmo malo da vidimo kakve definicije se pišu a i neku možda da napišemo

15. najgore od svega je što je ta PATKA stvar potekla od mene, od mog lupetanja ;)

Ela, Ela, samo o patkama nešto lupetaš :D

16. Ehh da ja lupetam samo o patkama, ne bi loše bilo....lupetam ja sve zvoni ;)

17. Ehh da ja lupetam samo o patkama, ne bi loše bilo....lupetam ja sve zvoni ;)

Ko lupeta zlo ne misli.

18. E tako, više ne možete da me prozivate da nemam patku :DDD

19. Izrasla mi...oooovaj doplivala na avatar ;)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.