Kvaksonska loža - Moćne patke

1. nudi li organizacija nesto svojim clanovima?
    ili je samo konkurencija pandanima i arcerima?

2. organizacija nudi provod i druženje u centralnom jezeru i oslonac u borbi protiv pilića,ne treba nam kobac više!

3. Koga si pitao?

На теми оној питање-одговор.

Ми смо у коалицији са њима. И нисмо конкуренција, ми имамо више од односа. Ми имамо КВАКДНОС!

4. nudi li organizacija nesto svojim clanovima?

Pa pazi, ulaženjem u masonsku ložu pataka to jest KVAKsonsku ložu....sranje da je Bruce ovde on bi to najbolje objasnio....kako to čovek stručno radi...i Ela isto...ja ne znam odakle da počnem.
    Aj neka neko objasni Rosoneri-u. Ionako je odličan materijal za patku.

5. Ubacio sam naš žig u gornji desni ugao KVAK

6. patka planira okupljanje svih pataka i onih koji se tako osećaju,pazi na somovinu koja održava eko sistem jezera i kvaksonska loža je loža slobodnih kvaksonskih zidara slobodne komunikacije.

7. vegepatka u akciji!

8. РОСОНЕРИ

Овде можеш увек да дођеш, увек си добродошао, блеја, зезање. Пуштамо сомиће (дефке) и кад их пустимо дођемо овде и кажемо да смо пустили сомића да би друге патке отишле и оцениле то, успут бацивши који коментар. Овде такође избегавамо бан јер нам је дозвољено да причамо о чему год хоћеш, тј можемо да спемујемо. Организоваћемо неко КВАКупљање ускоро. Смишљамо речи. Свашта нешто. Мој савет - Буди понекад овде на теми, ући ћеш у фазон, свима се свидело!

9. Bruce bate...tu ru ru ru situacija...evo jedne moje defke, koja ima malo paranormalnih aktivnosti sa onom tvojm Kirbijevi svedoci....http://vukajlija.com/neki-ljudi/311847. lolol

10. Marya mislim da nećeš moći da udeneš, da izvineš, patku u gornji desni ugao jer ne može na crnu pozadinu...

11. rosoneri, primećen je trend da se defke ne čitaju dovoljno, mi imamo organizaciju zaslužnih vukajlijaša čije definicije padaju u tu kategoriju da se, iz raznih razloga, dešava da nisu čitane. Dakle, imaš defku, dođeš među patke i daš link - to se zove bacanje soma ili nošenje jajeta, mi zatim kao prave patke svi odemo tamo i ocenimo te uz komentar. Time dorpinosimo skretanju pažnje na dobre defke u moru sitne ribe pljuckavice. Nemoj da te ovo zavede - mi ne dajemo pluseve po svaku cenu niti patka može biti onaj ko daje sranje od defki - ako ti defka ne valja dobiješ minus... OK?

12. Evo patke koju treba udenuti u gornji desni ugao avatara da bi se znalo da si član KVAKsonske lože
    http://i51.tinypic.com/2i57uq.jpg

13. Marya mislim da nećeš moći da udeneš, da izvineš, patku u gornji desni ugao jer ne može na crnu pozadinu...

e,do patke

14. jewdja, mislim da nisam plagirao, ali mi je možda ostala u podsvesti - meni je kasno, ali ako smatraš da je plag - prijaviću je za brisanje, nije mi frka...

15. Ево моје дефке без минуса. Имам још неку, али не могу да нађем. http://vukajlija.com/ne-igra-mi-se/305781

16. Једно питање зар ово није отворено као подршка пајду?

17. i dalje je bez minusa, ali neću tamo da ti ostavim koment da bi tako i ostalo :)

18. e,do patke

Pa stavi neki avatar sa belom pozadinom, tada se uklapa savršeno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.