Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jedina sam u trećoj smeni, ostavljaju me da pazim na jezerce. :)

2. pa ne vredi neki moraju da dopunjuju somovima jezero ovo sve...lenjivac-tke :)

3. moćni smo i zvanično,lololo!

4. ovo je izgleda duck lady's club posle 12 :DDDDDD

5. plava patka,umesto plave ostrige:)

6. Lady ducks after midnight... Zvuči opako! :) Nego dame, gde su vam patke, s oproštenjem? :)
    Kako sam se samo smejala na jednoj definiciji, komentar za komentarom, a svaki avatar pored komentara ima isti simbol. Kao sekta, bokte!

7. ja sam plava pa ne kontam jel ovo neka sifra ili ... :)

8. ugovorismo ranije za logo i birasmo,ja moram prvo da iskopam novi avatar,pošto me đoni obavestija da na crno ćene.

9. ovo patka-ostriga...a ni patku s opros'cenjem ne znam kako da turim :DDDDDDDDD

10. Sama sam sa dve plavuše...mnogi muškarci bi mi sad zavideli. :)

11. tebi na nama i nama na tebi :DDDDDDDDDDDD

12. lolololo,kakav ženski sendvijč!

13. odlican raspored za sendvic zaista! Marya hoces da budeh gornja ili donja strana ? :DDDD

14. pa,svejedno,mislim patke smo,naši smo,može gore,eto,aj da ne budem neodlučna:D

15. ok ti nadgledaj dok ja proturim jos jedno somce :)

16. door bitch-activated!

17. Dobar somić, Moly!

18. eve jedan frisak da friskiji ne moze biti :)))

19. frišak,slažem se!obožavam sendviče sa somovinom-ozbiljno.odlični su!

20. jos ako je dimljeni mmmmmm :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.