Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Хахахахахах врхунска је фора овај БЕЏ! ололол

2. Pačići, gde ste?

3. Tu smo, tu smo.. Kvakvakva!

4. Ја одо' мало диграм тракманију. Појаснијо сам им малопре свима! И на крају само напишем СРБИЈА!!! Квак!

5. Ja malo vežbam ronjenje na dah, ali tu sam :)

6. Ja ću sada da bacim jednog glupog somića, čisto iz zezanja, samo pretragu da proverim.

7. Odoh ja da spavam, ali ovaj put idem sam. :( Prokleta škola, odgovaram 2 predmeta.

8. Srećno KVAKtriks i da odereš oba predmeta...
    Proverio sam...ima Džabalesku.....hteo sam nešto da povežem sa Rumunima i to ali ako ima već jbg...drugu ćemo

9. Odoh ja da očekiram koju KVAKfiniciju pred spavanje, mada vrnuću se da vam poželim KVAKu noć ;)

10. Laku noć, Kvaktriče! Izuj to sutra. KVAK!

11. Kvaka noć Kvaktriks! Sa srećom sutra!

12. Najbolji način da začneš muško dete je da jedeš meso, a žensko da jedeš ribu...

13. Mislim da je ipak najbolji način da začneš muško ili žensko dete da spavaš partnera suprotnog pola :)

14. Mislim da je ipak najbolji način da začneš muško ili žensko dete da spavaš partnera suprotnog pola :)

:potpisujem se ispod:

15. Mislim da je ipak najbolji način da začneš muško ili žensko dete da spavaš partnera suprotnog pola :)

+1 :))) Kakav si manijak. :)

16. Mislim da je ipak najbolji način da začneš muško ili žensko dete da spavaš partnera suprotnog pola :)

+1 и од менееее. Ај' видимо се, одо' на кунт. :)

17. Ha ha, Brus, ti ipak to najbolje znaš od nas ovde :)

Nasmajan odlazim na spavanje već neko vreme zbog vas. Laku noć. KVAAAK!

18. Kvaka noć pospanim patkama!

19. kakve patke kad lezete ko kokoske! ccc :DDDDD

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.