Kvaksonska loža - Moćne patke

1. dobro jutro,ja kao da nikad ne spavam,a i ne spavam izgleda....

2. bacam somče iz obijesti,hahah

3. Dobro somče, pravo jutarnje :D

4. Истеко ми ктића!

5. kvak i od mene :)))

6. KVAK jutro Ela?
    Pa gde si ti sinoć? Šta se sve desilo u "Ludom Jezercetu", da ne poveruješ.

7. KVAK jutro svima. Arei, Ela jel primećujete neke promene?

8. ja bacio somče za brisanje, ako je mylyca aktivna - nećete stići ni da ga vidite :)

9. Da Đoni, vidim da je bilo veselo, pročitala sam svih 100 straba od sinoć...
    A vidim i da si me se ti setio sinoć, leeeeepo :)

10. Ela mora da pije kaficu, čita šta smo sinoć kvakali, igra se praveći novi avatar... dok radi. E, živote :)

11. Bruce, još je živo i dobro :)

12. sad videh :) mislio sam da će da potone odmah, mada ako malo sačekam možda prođe kao Slađina guzica :)

13. Nego, pomislio sam jutros da napravimo jedan zajednički nalog. Mnogo toga pametnog kažemo ovde, od čega se može napraviti defka, pa da imamo nalog UNITED KWAKS OF DUCKS, a da veliki avatar bude ono što je kod nas ovaj mali patkan. Ne znam koliko sam jasan izjutra :)

14. A vidim i da si me se ti setio sinoć, leeeeepo :)

Pa naravno da jesam.
    Volim ja kad si ti u jezercetu a i kako da se ne setim nekoga ko nam je prvi pokazao da smo patke :)

15. može, ovlastićemo nekog da u naše ime piše defke po koncenzusu, a mi ćemo ići jatimice da ih plusujemo - ima da pređemo Straju za pola godine :)

16. Ej Bruce, dobra je KVAKfinicija...neće je slomiti...
    Meni u glavi jako bezobrazan, totalno seksualan, žargonski som. Ne znam dal da ga bacim odma'.
    Ela ovo će sada čudno da zvuči ali imaš par strana nazad ovu patku što svi imamo na slici. Sve što trebaš da uradiš je da ubaciš patku u avatar :)

17. A sinoć ostale samo ženske patkice i pravile sendvič.....

18. Sve što trebaš da uradiš je da ubaciš patku

hehehehehe

19. A sinoć ostale samo ženske patkice i pravile sendvič.....

Večeras definitivno ostajem budan duže :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.