A videh i da ste odlukom nakon glasanja sviiiih pataka odlučili kako će da glasi novi naziv jezerceta. Čestitam!
E a baš sam jedva čekao da vidiš jutros pošto nisi bila tu, pa da vidim dal će ti se svideti. Jezerce evoluiralo. Kad si nas nazvala patkama nisi ovo mogla ni da zamisliš :)
ja ne smem da pijem :(
a ne smem ni dugo da ostajem budan :(
a sutra mi dolazi komisija da proceni kuću za prevod - koliko para da platim PDV (kupio sam kuću) :(
Đoni, od mene imaš punu podršku za ogavno-seksualnu kvakfiniciju.
Hvala ti Đoni :) Lepo je da si primetio da fali neko sinoć :)
A videla sam to za patku na avataru, sad ću uzeti da napravim nešto ;)
A videh i da ste odlukom nakon glasanja sviiiih pataka odlučili kako će da glasi novi naziv jezerceta. Čestitam!
Ja idem na neku Mercedesovu žurku noćas i napiću se sigurno vatrene vodice tako da ne obećavam. Ali baciću pogled na jezerce preko telefona ;)
E a baš sam jedva čekao da vidiš jutros pošto nisi bila tu, pa da vidim dal će ti se svideti. Jezerce evoluiralo. Kad si nas nazvala patkama nisi ovo mogla ni da zamisliš :)
ja ne smem da pijem :(
a ne smem ni dugo da ostajem budan :(
a sutra mi dolazi komisija da proceni kuću za prevod - koliko para da platim PDV (kupio sam kuću) :(
Pa nije ogavna ali je seksualna i ne mogu da izbacim psovke iz nje. Ali je totalni sleng i u širokoj je upotrebi
Đoni, samo daj link - seks je uvek pozitivna pojava osim ako te jebe država :)
Veruj mi da nisam!!!
Drago mi je da ste složni tako i da ste uvažili glas svake patke pojedinačno za promenu naziva.
Uglavno, dobra je ideja skroz. Nisam još završio, pišem je još i mislim da sam zaobišao psovku ali bolje zvuči sa najprostijom psovkom.....
Nemoj da se ljutiš Ella...
KVAK jutro svima. Arei, Ela
jel primećujete neke
promene?
Ја само име примећујем :)) Има ли још шта?
Bacio sam bezobraznog soma pa ku puklo da puklo http://vukajlija.com/baciti-pljugu/315337
Ima Arei. Sada pošto smo masonska loža imamo i utisnut žig na avataru. Imaš ga par strana unazad. Udeni patku.
odličan!
Pa rekoh da ga grunem od ranog jutra, pa kako prođe, prošao je :)
moje somče još bez minusa, a ja mislio udavi se :)
Arei, znam da ovo čudno zvuči, ali udeni patkicu :)
Ja bih predložio ovaj tvoj Vesnik proleća za odabrane ako se slažeš.
Aktuelno, kratko, jasno i dobro zvuči.
Rado prihvatam predlog, valjda će se dopasti i drugima :)
Још не знам о чему се ради, преко телефона Вукајлишем :) Ставићу првом приликом када се дочепам компа :)