U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Čekaj, zar nisu prave Lale i Sose Banaćani? Ti si Nidžo južni Bačvanin :)
Tako je Jezivi reci mu ;))))))))))))))))))
Pa može i engleski, ako se koristi kao sleng u nas :) Evo, kolega je upravo rekao "Fak mi, ajm Ajriš".
Ma nebitno odaklen sam, sad se to sve proširilo na celu Vojvodinu, svako ko je masan i deb'o je Lala, kao i ja. :D Brus ja ti svu sreću želim sa tim detetom, samo da je živo i zdravo. :D
hvala Kvaktriks :) ja sam dođoš pa ne mogu da budem Lala, ali zato volem da jedem pa sam masan i deb`o :))
Jooooooooooooooj jedva čekam da postanemo roditelji...to paće će da bude kao dete svih nas, toliko ćemo ga voleti! :)
Biće malo pače, u svakom slučaju. Slažem se, pa da se veselimo se svi i jedva čekamo.
De si KVAKtriks, de si Jezivi, sad ću da vam čekiram defke, nego KVAKtriks, šta si uradio sa ona dva predmeta što si trebao da odgovaraš?
Dok vi ne ustanovite ko je Lala, a ko ne, ja sam Sosa i to ona prava ;)
Presjajna, Bruce. Sad vas prelistavam, da vidim nove somiće, nego me Kaspersky jebe kao mladog majmuna, odjednom mi je usporio net za 300 posto.
Bogami, ako bude druga ćera, ugasio si ga kod žene. Znaš da žensku decu prave samo iskusni švaleri :)
Ja mogu samo da budem ujak, već imam 2 sestrića i jednu sestričinu tako da mi neka druga uloga ne odgovara. :D
Kako smo brižni, svi kao jedan. /\
Pa kako, odmah kreću roditeljska ispitivanja ;)
E KVAKtriks, srećna jubilarna 100 KVAKfinicija...i šta kažeš za one predmete, jesi odgovarao?
Odrao prvi tj. istoriju sa peticom, drugi predmet hemiju sam eskivirao jer nije bilo vremena da odgovaram, još mi nastavnica muzičkog uvalila da odgovaram ja ono ajde kad nisam stigao. :)
Nemoj da nam prećutkuješ, Kvaktriče!!!
kaže ovako:
dva sina ima profesionalac
ćerku i sina ima univerzalac
dve ćerke ima četvrta pi* u kući :)
to meni stalno serviraju :) ja ne marim - meni su moje cure sve na svetu :)
Bravo KVAKtriks...odlično
Bravo, treba znati i eskivirati malo
KVAAAAAK
Bravo za peticu, Kvaksi!!! Muzičko? Šta se tu odgovara? :)
Ako ćemo po tome ko je deb'o, ja sam najveća Lala :)
Ella, pa radi li se na povećanju populacije? :) PUsti ti priču...
Pozdrav, Džoni. Htedoh da te pitam, stanuješ li u ulici Nedeljka Gvozdenovića?