Kvaksonska loža - Moćne patke

1. meni su moje cure sve na svetu :)

Tako i treba biti. Patke su uz tebe, Brus!

2. to meni stalno serviraju :) ja ne marim - meni su moje cure sve na svetu :)

Ma da bre, samo teraj i nek su svi živi i zdravi.

3. Muzičko? Šta se tu odgovara? :)

Teorija i to mnogo nje, nisam radio kontrolni pa mi na 2 lekcije koje nisam odgovarao turila još 3 koje su bile na kontrolnom, sviranje derem kao mali majmun.

4. ja ne marim - meni su moje cure sve na svetu :)

Bruce, možeš li ovo da ponoviš još jednom, molim te? :) Kako je to lepo čuti i pročitati, da to nije normalno! :)

5. Pozdrav, Džoni. Htedoh da te pitam, stanuješ li u ulici Nedeljka Gvozdenovića?

Ne, paralelno sa tom ulicom živim. U Vespučijevoj, odmah iza Maxija.

6. Oću ja da živim u Beogradu!

7. Haha...Nisam znao za to, Bruce...
    Agilni, čeljade izuva...Nego, ne volem da reklamiram svoje definicije.
    Nidžo, šta si otpevao na muzičkom?

8. Ako ćemo po tome ko je deb'o, ja sam najveća Lala :)

Šmrc, pa ja onda nisam Sosa po tom pravilu :(

Ella, pa radi li se na povećanju populacije? :) PUsti ti priču...

Heh ne mogu da verujem kako si ubo' pitanje :) S ti neki prorok il' šta? ;)

9. Ništa, ne pevamo, samo sviramo. :D

10. Burazer mi je u Nedeljkovoj ulici, a iz Vespučijeve znam Biljanu Milošević, a i radio sam kablovsku za celu ulicu :)

11. Nidžo, šta si otpevao na muzičkom?

Lepo te pitao Jezivi jesi bacio neku opericu lolololo

12. Agilni, čeljade izuva...Nego, ne volem da reklamiram svoje definicije.

Hvala, hvala, mada mi je Čeljade nešto ignorisano danas, malo ocena.

I ovde ti nije reklamiranje. Naš si, ovde će neko svakako videti tvoju definiciju i svi ćemo je lansirati, ali zašto je ne bismo malo pogurali na vreme? Ovde su patke poprilično pažljivo odabrane i podržavamo jedni druge. Da ne valjaš, minusirali bismo te isto tako. Dakle, obaveštavaj o somovini :)

13. a i radio sam kablovsku za celu ulicu

Па ти баш волеш Бежанијску косу. :) Елем, бацам сленгачу која нема прођу никакву! Наложио сам се, јер сам видео да је сленг на насловној па рек'о ајде и ја, ајде, ајде, ЛОЖЕЊЕ ШИЗЕЊЕ!

14. Матрикс
    Ništa, ne pevamo, samo sviramo. :D

A bilo bi lepo da neko i pročita moj odgovor.

15. Ništa, ne pevamo, samo sviramo. :D

hahahahaha uvek se setim Jareta (Kamiondžije) kako nije znao da peva, nego odigrao kolo :DDDDDDDDDD

16. Burazer mi je u Nedeljkovoj ulici, a iz Vespučijeve znam Biljanu Milošević, a i radio sam kablovsku za celu ulicu :)

Pa pazi, velika je ta Nedeljka Gvozdenovića, ali baš velika. A gde u Nedeljka živi....a Biljana Milošević mi poznato ali ne mogu da se setim sad ovako s' nogu.....
    A možda si i meni radio mada meni je tada jedan drugar radio u kablovskoj pa mi je on uveo, možda ga znaš Boris Dimić

17. "ja ne marim - meni su moje cure sve na svetu :)"

ponavljam samo za Ellu :)))
    Jezivi, mi i kad sami naletimo da je neko kvaknuo dobro somče, najavimo ga ovde i bez autora... Danas se baš neko žalio tamo negde da se ne čitaju defke, a mi baš to izbegavamo :)

18. hahahahaha uvek se setim Jareta (Kamiondžije) kako nije znao da peva, nego odigrao kolo :DDDDDDDDDD

lolololo al ga je bacio za sve pare

19. Heh ne mogu da verujem kako si ubo' pitanje :) S ti neki prorok il' šta? ;)

JOk, ja sam manijak, virim ljudima kroz prozore :)
    Naravno da volim Bežanijsku kosu, nju smatram svojim krajem.Pivo u Malom Londonu kod Fiće nema cenu :)
    Nidzo, sta si, ondak, odsvir'o?

20. lolololo al ga je bacio za sve pare

hahahhahaha i sad se smejem kao opičena :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.