Teorija i to mnogo nje, nisam radio kontrolni pa mi na 2 lekcije koje nisam odgovarao turila još 3 koje su bile na kontrolnom, sviranje derem kao mali majmun.
Agilni, čeljade izuva...Nego, ne volem da reklamiram svoje definicije.
Hvala, hvala, mada mi je Čeljade nešto ignorisano danas, malo ocena.
I ovde ti nije reklamiranje. Naš si, ovde će neko svakako videti tvoju definiciju i svi ćemo je lansirati, ali zašto je ne bismo malo pogurali na vreme? Ovde su patke poprilično pažljivo odabrane i podržavamo jedni druge. Da ne valjaš, minusirali bismo te isto tako. Dakle, obaveštavaj o somovini :)
Па ти баш волеш Бежанијску косу. :) Елем, бацам сленгачу која нема прођу никакву! Наложио сам се, јер сам видео да је сленг на насловној па рек'о ајде и ја, ајде, ајде, ЛОЖЕЊЕ ШИЗЕЊЕ!
Burazer mi je u Nedeljkovoj ulici, a iz Vespučijeve znam Biljanu Milošević, a i radio sam kablovsku za celu ulicu :)
Pa pazi, velika je ta Nedeljka Gvozdenovića, ali baš velika. A gde u Nedeljka živi....a Biljana Milošević mi poznato ali ne mogu da se setim sad ovako s' nogu.....
A možda si i meni radio mada meni je tada jedan drugar radio u kablovskoj pa mi je on uveo, možda ga znaš Boris Dimić
ponavljam samo za Ellu :)))
Jezivi, mi i kad sami naletimo da je neko kvaknuo dobro somče, najavimo ga ovde i bez autora... Danas se baš neko žalio tamo negde da se ne čitaju defke, a mi baš to izbegavamo :)
Heh ne mogu da verujem kako si ubo' pitanje :) S ti neki prorok il' šta? ;)
JOk, ja sam manijak, virim ljudima kroz prozore :)
Naravno da volim Bežanijsku kosu, nju smatram svojim krajem.Pivo u Malom Londonu kod Fiće nema cenu :)
Nidzo, sta si, ondak, odsvir'o?
Tako i treba biti. Patke su uz tebe, Brus!
Ma da bre, samo teraj i nek su svi živi i zdravi.
Teorija i to mnogo nje, nisam radio kontrolni pa mi na 2 lekcije koje nisam odgovarao turila još 3 koje su bile na kontrolnom, sviranje derem kao mali majmun.
Bruce, možeš li ovo da ponoviš još jednom, molim te? :) Kako je to lepo čuti i pročitati, da to nije normalno! :)
Ne, paralelno sa tom ulicom živim. U Vespučijevoj, odmah iza Maxija.
Oću ja da živim u Beogradu!
Haha...Nisam znao za to, Bruce...
Agilni, čeljade izuva...Nego, ne volem da reklamiram svoje definicije.
Nidžo, šta si otpevao na muzičkom?
Šmrc, pa ja onda nisam Sosa po tom pravilu :(
Heh ne mogu da verujem kako si ubo' pitanje :) S ti neki prorok il' šta? ;)
Ništa, ne pevamo, samo sviramo. :D
Burazer mi je u Nedeljkovoj ulici, a iz Vespučijeve znam Biljanu Milošević, a i radio sam kablovsku za celu ulicu :)
Lepo te pitao Jezivi jesi bacio neku opericu lolololo
Hvala, hvala, mada mi je Čeljade nešto ignorisano danas, malo ocena.
I ovde ti nije reklamiranje. Naš si, ovde će neko svakako videti tvoju definiciju i svi ćemo je lansirati, ali zašto je ne bismo malo pogurali na vreme? Ovde su patke poprilično pažljivo odabrane i podržavamo jedni druge. Da ne valjaš, minusirali bismo te isto tako. Dakle, obaveštavaj o somovini :)
Па ти баш волеш Бежанијску косу. :) Елем, бацам сленгачу која нема прођу никакву! Наложио сам се, јер сам видео да је сленг на насловној па рек'о ајде и ја, ајде, ајде, ЛОЖЕЊЕ ШИЗЕЊЕ!
Ništa, ne pevamo, samo sviramo. :D
A bilo bi lepo da neko i pročita moj odgovor.
hahahahaha uvek se setim Jareta (Kamiondžije) kako nije znao da peva, nego odigrao kolo :DDDDDDDDDD
Pa pazi, velika je ta Nedeljka Gvozdenovića, ali baš velika. A gde u Nedeljka živi....a Biljana Milošević mi poznato ali ne mogu da se setim sad ovako s' nogu.....
A možda si i meni radio mada meni je tada jedan drugar radio u kablovskoj pa mi je on uveo, možda ga znaš Boris Dimić
"ja ne marim - meni su moje cure sve na svetu :)"
ponavljam samo za Ellu :)))
Jezivi, mi i kad sami naletimo da je neko kvaknuo dobro somče, najavimo ga ovde i bez autora... Danas se baš neko žalio tamo negde da se ne čitaju defke, a mi baš to izbegavamo :)
lolololo al ga je bacio za sve pare
JOk, ja sam manijak, virim ljudima kroz prozore :)
Naravno da volim Bežanijsku kosu, nju smatram svojim krajem.Pivo u Malom Londonu kod Fiće nema cenu :)
Nidzo, sta si, ondak, odsvir'o?
hahahhahaha i sad se smejem kao opičena :D