Hmmmm, ipak sam odlučio i ja da uzmem neku titulu van pačije družine, elem, otkrio sam da su mi najbolje defke one papučarske, tj. sve vezano za kuću/stan, tako da titulu papučara Vukajlija ja počinjem da preuzimam. :D
Ne znam, Agilni, cini mi se da nekakav nepotizam vlada na sajtu, zato izbegavam to. Citam redovno definicije i "Celjade" I "Obdukcija" su mi dve najjace u poslednja dva dana, ali su jako slabo propracene. Idi na temu predlaganja za naslovnu. Pogledaj ko predlaze cije definicije i sve ce ti biti jasno. mene najvise raduje kad vidim komentar nekog autora kog cenim.Kad smo vec kod toga, da li je neko pozvao Kosmopolitu u druzinu? Zena cita i ocenjuje, a i ubiva kako pise.
Izvini Ella, ne videh drugi post. Samo se ti baci na posao :)
Pozdrav Dzaftaro. Onaj avatar na profilu Johanna izuva.Jedan od najjacih na sajtu.Mental Miki :)
Hm, ona baš i ne ide po forumu Jezivi i jako je retko na sajtu, mislim da je niko nije pozvao ali bolje da ti to uradiš, tvoj pvt će sigurno bolje primetiti nego bilo koga od nas. :D
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
'Бар пачји дан... има л' квакве гужве?
hahahahha Bruce znam, pročitala sam vašu prepisku :)
Čovek se legendarno ubacio u priču :)
Kvak dan Džaftooooooooo :)
Hmmmm, ipak sam odlučio i ja da uzmem neku titulu van pačije družine, elem, otkrio sam da su mi najbolje defke one papučarske, tj. sve vezano za kuću/stan, tako da titulu papučara Vukajlija ja počinjem da preuzimam. :D
Kvaktrikse, onaj jubilarni izgleda požive :))
Okliznuo se pa upao u jezero ;)
Ne znam, Agilni, cini mi se da nekakav nepotizam vlada na sajtu, zato izbegavam to. Citam redovno definicije i "Celjade" I "Obdukcija" su mi dve najjace u poslednja dva dana, ali su jako slabo propracene. Idi na temu predlaganja za naslovnu. Pogledaj ko predlaze cije definicije i sve ce ti biti jasno. mene najvise raduje kad vidim komentar nekog autora kog cenim.Kad smo vec kod toga, da li je neko pozvao Kosmopolitu u druzinu? Zena cita i ocenjuje, a i ubiva kako pise.
ja sam zvao kosmo, rekla mi da smo dildike :))) probaj i ti da je zoveš - možda sad dođe...
Izvini Ella, ne videh drugi post. Samo se ti baci na posao :)
Pozdrav Dzaftaro. Onaj avatar na profilu Johanna izuva.Jedan od najjacih na sajtu.Mental Miki :)
Hm, ona baš i ne ide po forumu Jezivi i jako je retko na sajtu, mislim da je niko nije pozvao ali bolje da ti to uradiš, tvoj pvt će sigurno bolje primetiti nego bilo koga od nas. :D
Ode još jedan papučarski som. :)
Дааа! Ај ду д каунтин! :)))
добра папучарска квака!
КОСМОПОЛИТА је кева!
Ја се дописујем сама са собом. :)
Dildike? Je l' to ona sprava za zene? :)
Ma tu sam ja, ko zna gde ovi utekoše. :D
Dzafto, gde si nasla tu sliku?
Nidzo, nisi mi rekao, sta si svir'o na muzickom?
Ovaj put ništa, sledeći čas neko govno čiji naslov ne mogu da zapamtim.