Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
'Бар пачји дан... има л' квакве гужве?
hahahahha Bruce znam, pročitala sam vašu prepisku :)
Čovek se legendarno ubacio u priču :)
Kvak dan Džaftooooooooo :)
Hmmmm, ipak sam odlučio i ja da uzmem neku titulu van pačije družine, elem, otkrio sam da su mi najbolje defke one papučarske, tj. sve vezano za kuću/stan, tako da titulu papučara Vukajlija ja počinjem da preuzimam. :D
Kvaktrikse, onaj jubilarni izgleda požive :))
Okliznuo se pa upao u jezero ;)
Ne znam, Agilni, cini mi se da nekakav nepotizam vlada na sajtu, zato izbegavam to. Citam redovno definicije i "Celjade" I "Obdukcija" su mi dve najjace u poslednja dva dana, ali su jako slabo propracene. Idi na temu predlaganja za naslovnu. Pogledaj ko predlaze cije definicije i sve ce ti biti jasno. mene najvise raduje kad vidim komentar nekog autora kog cenim.Kad smo vec kod toga, da li je neko pozvao Kosmopolitu u druzinu? Zena cita i ocenjuje, a i ubiva kako pise.
ja sam zvao kosmo, rekla mi da smo dildike :))) probaj i ti da je zoveš - možda sad dođe...
Izvini Ella, ne videh drugi post. Samo se ti baci na posao :)
Pozdrav Dzaftaro. Onaj avatar na profilu Johanna izuva.Jedan od najjacih na sajtu.Mental Miki :)
Hm, ona baš i ne ide po forumu Jezivi i jako je retko na sajtu, mislim da je niko nije pozvao ali bolje da ti to uradiš, tvoj pvt će sigurno bolje primetiti nego bilo koga od nas. :D
Ode još jedan papučarski som. :)
Дааа! Ај ду д каунтин! :)))
добра папучарска квака!
КОСМОПОЛИТА је кева!
Ја се дописујем сама са собом. :)
Dildike? Je l' to ona sprava za zene? :)
Ma tu sam ja, ko zna gde ovi utekoše. :D
Dzafto, gde si nasla tu sliku?
Nidzo, nisi mi rekao, sta si svir'o na muzickom?
Ovaj put ništa, sledeći čas neko govno čiji naslov ne mogu da zapamtim.