Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Uh, kako ne volim zuta slova u definiciji...

2. JOk, ja sam manijak, virim ljudima kroz prozore :)

Znači ti si taj što mi se mota po Dušanovcu, to jest po Lekinom brdu? ;)))

3. ja se uvoštio ovde na poslu, gledaju me i ćute - ukapirali su da sam poludeo pa razmišljaju gde je ona košulja od bivšeg direktora što se kopča na leđima :)))

4. Hvala Bruce za ponovljenu rečenicu :) Divan si! :)

košulja od bivšeg direktora što se kopča na leđima :)))

Dotle došlo? :D

5. košulja od bivšeg direktora što se kopča na leđima :)))

prava, moderna :))))))

6. znaš koji dezen ima...
    probaj da zamisliš - školski psiholog, pravnik, direktorica i ja, svi sede, piju kafu i pričaju, ja gledam u monitor i otkidam se od smeha a šatro kucam poresku prijavu :))))

7. Bruce, ne volim reklamiranje zbog ovakvih stvari:
    http://vukajlija.com/zadrz-o-sam-kusur/290637
    Pogledaj skor, a definicija je krajnje presmesna. Cisto plusiranje iz nekakvog drugarstva.

Ella, nisam ja taj, nije to moj teren, to drzi kolega :)

8. Ella, nisam ja taj, nije to moj teren, to drzi kolega :)

Aaaaham, pa pozdravi kolegu onda :D

9. Uuuuuuuuuu što volim kad mi je rang ovako okrugao broj...uhhh :)

10. Pozdravi ga ti, vidjas ga cesce :) Nego, hoce li zakmecati uskoro?

11. Ima tu nešto... ali ja još pamtim vreme kad je odabrana bila defka sa najboljim skorom u toku dana, pa ko hoće da ima odabranu otvori 124 naloga i pozove svu familiju da ga plusuju do besvesti. Kad dođe na naslovnu - popiša ga pola Vukajlije, a drugo pola piči pluseve bez čitanja. Da ti defka nije dobra, ja ne bi dao plus. Zbog drugarstva bi je ostavio neocenjenu u najboljem slučaju. Ne znam za ostale - ovo je moj rezon.

12. Hahahahaha i to što kažeš Jezo...mada viđa on češće mene nego ja njega :D

13. i meni se rang malo zaokružio :)

14. Ništa mi ne pada na pamet da definišem, odoh ja malo u radnju, da čujem šta sve budale pričaju :)

15. Nego, hoce li zakmecati uskoro?

Pa iskreno se nadam. Od nedelje ću prvo kod čika doce, da se pregledam preventivno uzduž i popreko. Pa da mirne duše ovih dana poradimo na tome :)

16. Ja sve nule tamo imam: rang 600, definicije 20, posteri 0 :)

17. Bruce, popularnost mi je ovde najmanje bitna. Ima mnogo slabo kotiranih autora za koje smatram da su genijalci. Meni su dve definicije zavrsile na naslovnoj, a smatram da imam bar 15 boljih od njih, tako da ne vredi da pricam o nekim kriterijumima. Ovde preovladava mladja populacija i na to se moramo navici.
    Ella, odgovorila si mi samo na polovinu posta :)

18. Tačno je to što pričaš, Jezivi, ali opet, ne doživljavaj ovo kao reklamiranje. Mi ćemo ti defku svakako videti i pričitati, ali je bolje da se to uradi pre.

Elem, meni bi "Čeljade" danas imalo skor 8:4 da nije pataka, pa iako nije TOP iz moje ponude, ipak zaslužuje više od toga, a patke će makar pročitati i oceniti kako im se sviđa, ali PROČITATI.

19. Kako na pola Jezivi? Pa odgovorih ti.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.