ja se uvoštio ovde na poslu, gledaju me i ćute - ukapirali su da sam poludeo pa razmišljaju gde je ona košulja od bivšeg direktora što se kopča na leđima :)))
znaš koji dezen ima...
probaj da zamisliš - školski psiholog, pravnik, direktorica i ja, svi sede, piju kafu i pričaju, ja gledam u monitor i otkidam se od smeha a šatro kucam poresku prijavu :))))
Bruce, ne volim reklamiranje zbog ovakvih stvari:
http://vukajlija.com/zadrz-o-sam-kusur/290637 Pogledaj skor, a definicija je krajnje presmesna. Cisto plusiranje iz nekakvog drugarstva.
Ella, nisam ja taj, nije to moj teren, to drzi kolega :)
Ima tu nešto... ali ja još pamtim vreme kad je odabrana bila defka sa najboljim skorom u toku dana, pa ko hoće da ima odabranu otvori 124 naloga i pozove svu familiju da ga plusuju do besvesti. Kad dođe na naslovnu - popiša ga pola Vukajlije, a drugo pola piči pluseve bez čitanja. Da ti defka nije dobra, ja ne bi dao plus. Zbog drugarstva bi je ostavio neocenjenu u najboljem slučaju. Ne znam za ostale - ovo je moj rezon.
Bruce, popularnost mi je ovde najmanje bitna. Ima mnogo slabo kotiranih autora za koje smatram da su genijalci. Meni su dve definicije zavrsile na naslovnoj, a smatram da imam bar 15 boljih od njih, tako da ne vredi da pricam o nekim kriterijumima. Ovde preovladava mladja populacija i na to se moramo navici.
Ella, odgovorila si mi samo na polovinu posta :)
Tačno je to što pričaš, Jezivi, ali opet, ne doživljavaj ovo kao reklamiranje. Mi ćemo ti defku svakako videti i pričitati, ali je bolje da se to uradi pre.
Elem, meni bi "Čeljade" danas imalo skor 8:4 da nije pataka, pa iako nije TOP iz moje ponude, ipak zaslužuje više od toga, a patke će makar pročitati i oceniti kako im se sviđa, ali PROČITATI.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Uh, kako ne volim zuta slova u definiciji...
Znači ti si taj što mi se mota po Dušanovcu, to jest po Lekinom brdu? ;)))
ja se uvoštio ovde na poslu, gledaju me i ćute - ukapirali su da sam poludeo pa razmišljaju gde je ona košulja od bivšeg direktora što se kopča na leđima :)))
Hvala Bruce za ponovljenu rečenicu :) Divan si! :)
Dotle došlo? :D
prava, moderna :))))))
znaš koji dezen ima...
probaj da zamisliš - školski psiholog, pravnik, direktorica i ja, svi sede, piju kafu i pričaju, ja gledam u monitor i otkidam se od smeha a šatro kucam poresku prijavu :))))
Bruce, ne volim reklamiranje zbog ovakvih stvari:
http://vukajlija.com/zadrz-o-sam-kusur/290637
Pogledaj skor, a definicija je krajnje presmesna. Cisto plusiranje iz nekakvog drugarstva.
Ella, nisam ja taj, nije to moj teren, to drzi kolega :)
Aaaaham, pa pozdravi kolegu onda :D
Uuuuuuuuuu što volim kad mi je rang ovako okrugao broj...uhhh :)
Pozdravi ga ti, vidjas ga cesce :) Nego, hoce li zakmecati uskoro?
Ima tu nešto... ali ja još pamtim vreme kad je odabrana bila defka sa najboljim skorom u toku dana, pa ko hoće da ima odabranu otvori 124 naloga i pozove svu familiju da ga plusuju do besvesti. Kad dođe na naslovnu - popiša ga pola Vukajlije, a drugo pola piči pluseve bez čitanja. Da ti defka nije dobra, ja ne bi dao plus. Zbog drugarstva bi je ostavio neocenjenu u najboljem slučaju. Ne znam za ostale - ovo je moj rezon.
Hahahahaha i to što kažeš Jezo...mada viđa on češće mene nego ja njega :D
i meni se rang malo zaokružio :)
Ništa mi ne pada na pamet da definišem, odoh ja malo u radnju, da čujem šta sve budale pričaju :)
Pa iskreno se nadam. Od nedelje ću prvo kod čika doce, da se pregledam preventivno uzduž i popreko. Pa da mirne duše ovih dana poradimo na tome :)
Ja sve nule tamo imam: rang 600, definicije 20, posteri 0 :)
Bruce, popularnost mi je ovde najmanje bitna. Ima mnogo slabo kotiranih autora za koje smatram da su genijalci. Meni su dve definicije zavrsile na naslovnoj, a smatram da imam bar 15 boljih od njih, tako da ne vredi da pricam o nekim kriterijumima. Ovde preovladava mladja populacija i na to se moramo navici.
Ella, odgovorila si mi samo na polovinu posta :)
Tačno je to što pričaš, Jezivi, ali opet, ne doživljavaj ovo kao reklamiranje. Mi ćemo ti defku svakako videti i pričitati, ali je bolje da se to uradi pre.
Elem, meni bi "Čeljade" danas imalo skor 8:4 da nije pataka, pa iako nije TOP iz moje ponude, ipak zaslužuje više od toga, a patke će makar pročitati i oceniti kako im se sviđa, ali PROČITATI.
http://vukajlija.com/forum/teme/22147?strana=156#post_1124197
Ella ima ovde koristan savet za decu :)
Kako na pola Jezivi? Pa odgovorih ti.