Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Svi lagano pale gajbi jedini se ja raspadam na poslu...
    Ali zato dok putujete ja se bućkam u jezercetu
    :Skok na glavu;

2. ja nisam ni u jednom segmentu te rečenice :P

3. Koje rečenice KVAKtriks?

4. Svi lagano pale gajbi jedini se ja raspadam na poslu...

Ove.

5. Svi lagano pale gajbi jedini se ja raspadam na poslu...
    :Skok na glavu;

Ne pali svi sa posla neki tek treba da idu na isti... :) dobri dan patovici

6. Ne pali svi sa posla neki tek treba da idu na isti... :) dobri dan patovici

E jbg....ja idem na fudbal čim dođem s'posla pa onda na neku Mercedesovu promociju. Odvaliću se od alkohola.
    Bacio sam jednog soma iz revolta, al ću ga obrisati, tako da nemojte ni da čitate.

A KVAKtriks i ti imaš posao. Ideš u školu.

7. Pustio sam 2 soma, jedan je živ 5 minuta a neocenjen je. :(

8. nije vise neocenjen :) uh neku u skolu idu neki u njoj rade skola skola..evo i od mene jedan somic ...rezultat frustracije sa posla :D

9. Samo da vam kažem da podržavam to što radite. Nisam patka i ne mogu biti (ne znam da plivam) i mnogo mi je krivo zbog toga, ali vrlo rado ću biti vaš agent među običnim ljudima. Ako negde vidim da je neko na bilo koji način ugrozio patku biće vam dojavljeno.
    PS Molim vas da kada dovoljan broj pataka vidi ovaj post on bude izbrisan, da ini ljudi ne bi saznali da sam ubačen. Kve kve (i ne zvučim kao patka)!

10. Dobar som Moli, pa to meni nije posao, Džoni to mi je obaveza inače ne bih išao.

11. Квактриксе мало сам те оценио сад. Видео сам да немаш ниједну оцењену код мене, то је кад сам био банован.
    Поздрав Моли Блум, први пут да смо у исто време овде. :) Добродошла међу патке (Капитенска обавеза је да те дочекам како доликује, иако верујем да су патке то већ учиниле на начин на који то доликује).

Џони, ниси једини. И ја се гушим овде у фирми распалој. Ал' не још дуго!!

12. Ocenjene KVAKtriks i tebi baš ludačke stvari padaju na pamet.
    'de si bre pfcabara, kakav agent, moš i ti da budeš patka. Bleji pored jezera :)

Moli dobra je....ono što kažu it's funny cause it's true fazon.
    Ja sam onu napisao i izbrisaću je ali morao sam da to izbacim.
    Ljudi se samo raspravljaju a ovo je sajt za zajebavanje.
    I ajde da se raspravljaju koristeći svoje misli, nego samo štancuju iz vikipedije.
    Smor.

13. Kvaksnetino, molio bih te da premotaš par strana i uslišiš naše male molbe što se tiče prve strane, pfcabara je nova patka, nebitno koje vrste. :)

14. Dzoni meni nije fani jer me smara ta situacija danima al dobro :DDD

Buksetina nista ne brini docekana sam ko labud :D

15. Ocenjene KVAKtriks i tebi baš ludačke stvari padaju na pamet.

Hvala, ali to nisu ludačke ideje, sve je to iskustvo. :D

16. Dzoni meni nije fani jer me smara ta situacija danima al dobro :DDD

Onda ćemo da preformulišemo u It's good definition cause it's true

17. Hvala, ali to nisu ludačke ideje, sve je to iskustvo. :D

Ništa bez iskustva. Nezamenjivo je.

18. A jesi ti Moly nastavnica, profesorka, učiteljica ili tako nešto?

19. Ја само знам да имам кваксну брида у џепу и да ћу је врло слатко спржити кад стигнем гајби. КВАКСНЕТИНА

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.