Kvaksonska loža - Moćne patke

1. jes dzoni po nadmku kozes da pogodis sta predajem :)

2. svako ima svoje metode opustanja bitno je samo da smo ih praktikujemo redovno

3. Evo me nazad....neki mentol se nakačio na komentarima pa sam morao malo da ga otresem, mada vratiće se on odmah. Ne shvataju ljudi poentu ovog sajta.
    Predaješ srpski?

4. Ја само знам да имам кваксну брида у џепу и да ћу је врло слатко спржити кад стигнем гајби. КВАКСНЕТИНА

Ja jedva čekam da se napijem večeras......Ej pa ja krećem kućiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

5. inglis je u pitanju. dobra je definicija ne brisi!

6. Hoćemo da smislimo zajedničku defku pa da je oderemo sa našeg pačijeg naloga? :)

7. Imamo naš nalog, ajde nek neko da ideju pa ćemo onda svi malo nešto svoje da dodamo. :)

8. inglis

Ја то студирам. ллололо

9. e,patke moje,čega ima novog u jezercu našem?kvakkvak!

10. mnogo somova marya i pačiji nalog, samo niko ne registruje ono što sam napisao malopre :)

11. eto koleza patko ima nas jos :DDDD

12. pačiji nalog,kaj je to?aj,sad ću da vidim somče:)

13. Marya hello! Matriks ja ne kapiram tacno i dAlje sta ste se dogovarali...kad bi mogao da mi nacrtas bilo bi lepo :)

14. Crtaću slovima, TI ILI NEKO DRUGI DA IDEJU, ONDA MI DAJEMO PREDLOGE KAKO DA SE TO DEFINIŠE I ONDA JA TO KOPIRAM I PEJSTUJEM NA NAŠ PAČIJI NALOG I OBJAVIM TO.

15. divno crtas ! hvala razumela :D

16. I ja se nadam da jesi. :D

17. odoh na posao vidimo se later :)

18. ja i jedem i učim i visim na Vuki, pa me baš i briga :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.