E pa kad baciš somče, napiši ovde, pa da svi pogledamo. To je zbog onog što promaknu neke dobre defke, zbog gomile sranja.
E sada ako je dobra + ali ako nije -. Znači nema tu nePATKAnizma, nego ovo služi da se ispratimo lakše.
Cara, provukao se par puta predlog ovde da te popatkanimo, lepo što si se sam javJo. Ako imaš šta da dodaš na predlog definicije na 192. strani, priznajemo te kao patku i to objavljujemo sa novog sektaškog naloga.
Evo, modifikovao sam malo i na taj fazon.
bokte, jedina sam patka koja nema inspirejšna....
Kvak dan drugari. :D
E pa kad baciš somče, napiši ovde, pa da svi pogledamo. To je zbog onog što promaknu neke dobre defke, zbog gomile sranja.
E sada ako je dobra + ali ako nije -. Znači nema tu nePATKAnizma, nego ovo služi da se ispratimo lakše.
PFC, vrhunski ti je avatar, iako mirror efekat nije verodostojan :) Je l' to namerno?
Moraću se ubacim ovde pre nego i zvanično postanete sekta :)
Nema smisla da propustim temu koja je tik uz jebanje!
Bistro kao jezerce!
Ej evo ga KVAKtriks.
Pozdrav KVAKTRIKSE
:bacam kosku:
Ma bilo mi mrsko da se cimam, pa sam zbudžio na brzaka.
Cara™... Ti si kul.
Nema smisla da propustim temu koja je tik uz jebanje!
Des' Caro....pa jebanje, patke sve je to povezano
:baca Džoniju kosku: Caro nema ovde sekte.
http://i53.tinypic.com/15mjwug.jpg
Ne znam matrix, ja sam čuo da će ovo izraste u golemu oraganizaciju pa reko red je da budem makar đubretar u toj priči ako ništa drugo :)
A evo danas ću već da isfotošopiram radnu uniformu sa patkicom nekom moćnom, da se pripremim pa da vidim gde smo :)
Za sada smo masonska loža ali ko zna, jednom će nam pasti na pamet i sekta da postanemo, polako.
Već vidim Patkonska Sekta "KVAKtovini svedoci" :)
Samo proveri prvu stranu, ona sve govori.
Preuzimamo sajt.
Kad vidiš Kajzena da je postao PATKAjzen sve će ti biti jasno
KVAAAAK
U stilu tradicionalne patke red je da pustim jedan lolok: loollolololololololo
Cara, provukao se par puta predlog ovde da te popatkanimo, lepo što si se sam javJo. Ako imaš šta da dodaš na predlog definicije na 192. strani, priznajemo te kao patku i to objavljujemo sa novog sektaškog naloga.
Nego Caro kad ćemo da biramo poster tamo?