Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ok, Dankane. Ja sam i pokrenuo to ujedinjavanje kad sam se vratio sa bana. Svi zajedno jebemo, samo da se zna ko sam ja.

2. zigot si promašio,lololo.popij jaje za dobar glas:)mislim na ovaj zid d.

3. КИКА ЈЕБЕ НАЈБОЉЕ НА СВЕТУ И У УНИВЕРЗУМУ ЦЕЛОМ. ПРИЧА СЕ ДА НА ЈУПИТЕРУ ИМА ЈЕДАН СЛИЧАН ЈЕБАЧ, АЛИ ТО СУ САМО ГЛАСИНЕ!

БУКСНОМАНИЈАК ДА СЕ ВРАТИ УЋУ, ОЧЕКУЈЕМО ГА И УВЕК ЈЕ ДОБРОДОШАО АКО ПРИЗНА ДА ЈЕБЕ И ДА НИЈЕ ЈЕБЕНА ПАТКА!!!!1111

МАРИЈА НЕ ПРИЧАЈ У ШИФРАМА ЈА САМ ВЕОМА ПРОСТ ЧОВЕК РАЗУМЕМ САМО КУРАЦ, ПИЧКА И ЈЕБАЊЕ ТО ЈЕ МОЈ ВОКАБУЛАР!!!!!!!222

4. hahah,one dvojke iz one defke da ispadneš s oproštenjem,llolololo.ne prostiri se,može i bez toga da se bude dobar jebač:)inače,ko jebe vazduk ne uzima.i ne kapslokuj.dobar jebač jebe i malim slovima,lololo

5. Sve mi se čini da će ova Marija da krene da posećuje našu temu.
    Mi jebemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. heheh,ljudi,pa svi ćemo na prelololo!

7. КАПСЛОК РАЗЛИКУЈЕ УЈЕДИЊЕНЕ ЈЕБАЧЕ(АРЧЕРЕ, ПАНДАНЕ, АПОКАЛИПТИЧАРЕ И ЗИГОТАРЕ) И ОСТАТАК САЈТА. БЕЗ КАПСА НИЈЕ ТО ТО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЈЕБЕ НОРМАЛНИМ СЛОВИМА!!!!!!112222

8. hahaahah,smiri se,polako,jebač ne jebe kad mu se tresu ruke,hohoho:)

9. I uzvičnik je obavezan. Bez toga se jebe onako mlako, kao neka pičkica. Mora da se jebe snažno!

10. AU PANDANI MOJI!
    MOJE JEZERO STE DOŠLI DA PLODITE?!?!?!?!?
    KOMPROMIS!
    KAPSLOKUJEM I OVDE!

11. Sve mi se čini da će ova Marija da krene da posećuje našu temu.

u slobodno vreme i jebem,onako iz milošte.

12. МОЈИ ЈЕБАЧИ СУ УНАЗАЂЕНИ 10 ГОДИНА ОТКАД СУ ЉУДИ ОДЈЕДНОМ ПОЗИЉАВИЛИ И НАПРАВИЛИ ОВУ ТЕМУ!!!111 ЈА ОСТАЈЕМ ПА МАКАР БИО ПОСЛЕДЊИ, ОСТАЈЕМ ДА БРАНИМ ТЕТРА ЈЕБАЊЕ И ДА АГИТУЈЕМ ДА СЕ СВИ СА ОВЕ ТЕМЕ БАНУЈУ И ТЕМА ЗАКЉУЧА. ЈА ЈЕБЕМ!

13. ljudi nož iz kantera me jebe u desnu slepoočnicu,nadam se da će biti mater'jala i sutraK.

14. Marija, ako jebeš, onda moraš da dođeš na temu jebanje da se hvališ. Znaš kako to ide: ako jebeš, a ne hvališ se - to je kao da ne jebeš uopšte.

15. a,kako ćeš da jebeš bez patke d.?:)

16. ako jebeš, a ne hvališ se - to je kao da ne jebeš uopšte.

znam,imam i defku-liga izuzetnih džentlmena,lololo

17. buxnomaniak

AU PANDANI MOJI!
    MOJE JEZERO STE DOŠLI DA PLODITE?!?!?!?!?
    KOMPROMIS!
    KAPSLOKUJEM I OVDE!

МОРАШ ЗАУВЕК ДА СЕ ПОВУЧЕШ, ОД НАС НИКО НЕЋЕ ДА ПРИСТАНЕ НА КОМПРОМИС, ПРИЧАЛИ СМО ВЕЋ.

18. МОРАШ ЗАУВЕК ДА СЕ ПОВУЧЕШ, ОД НАС НИКО НЕЋЕ ДА ПРИСТАНЕ НА КОМПРОМИС, ПРИЧАЛИ СМО ВЕЋ.

hahahah,šta ti je ljubomorni pandan,lololo,plakni se malko u jezercetu:)

19. Marija, ček da vidim tu tvoju defku.

20. MORAM DOBRO DA RAZMISLIM PRVO! DAJ MI 24, NEUMORAN SAM OD JEBANJA, UMORAN O D JEBENOG UMORA, A SUTRA IDEM NA ŠLJAKU!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.