Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ok, Dankane. Ja sam i pokrenuo to ujedinjavanje kad sam se vratio sa bana. Svi zajedno jebemo, samo da se zna ko sam ja.
zigot si promašio,lololo.popij jaje za dobar glas:)mislim na ovaj zid d.
КИКА ЈЕБЕ НАЈБОЉЕ НА СВЕТУ И У УНИВЕРЗУМУ ЦЕЛОМ. ПРИЧА СЕ ДА НА ЈУПИТЕРУ ИМА ЈЕДАН СЛИЧАН ЈЕБАЧ, АЛИ ТО СУ САМО ГЛАСИНЕ!
БУКСНОМАНИЈАК ДА СЕ ВРАТИ УЋУ, ОЧЕКУЈЕМО ГА И УВЕК ЈЕ ДОБРОДОШАО АКО ПРИЗНА ДА ЈЕБЕ И ДА НИЈЕ ЈЕБЕНА ПАТКА!!!!1111
МАРИЈА НЕ ПРИЧАЈ У ШИФРАМА ЈА САМ ВЕОМА ПРОСТ ЧОВЕК РАЗУМЕМ САМО КУРАЦ, ПИЧКА И ЈЕБАЊЕ ТО ЈЕ МОЈ ВОКАБУЛАР!!!!!!!222
hahah,one dvojke iz one defke da ispadneš s oproštenjem,llolololo.ne prostiri se,može i bez toga da se bude dobar jebač:)inače,ko jebe vazduk ne uzima.i ne kapslokuj.dobar jebač jebe i malim slovima,lololo
Sve mi se čini da će ova Marija da krene da posećuje našu temu.
Mi jebemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heheh,ljudi,pa svi ćemo na prelololo!
КАПСЛОК РАЗЛИКУЈЕ УЈЕДИЊЕНЕ ЈЕБАЧЕ(АРЧЕРЕ, ПАНДАНЕ, АПОКАЛИПТИЧАРЕ И ЗИГОТАРЕ) И ОСТАТАК САЈТА. БЕЗ КАПСА НИЈЕ ТО ТО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЈЕБЕ НОРМАЛНИМ СЛОВИМА!!!!!!112222
hahaahah,smiri se,polako,jebač ne jebe kad mu se tresu ruke,hohoho:)
I uzvičnik je obavezan. Bez toga se jebe onako mlako, kao neka pičkica. Mora da se jebe snažno!
AU PANDANI MOJI!
MOJE JEZERO STE DOŠLI DA PLODITE?!?!?!?!?
KOMPROMIS!
KAPSLOKUJEM I OVDE!
u slobodno vreme i jebem,onako iz milošte.
МОЈИ ЈЕБАЧИ СУ УНАЗАЂЕНИ 10 ГОДИНА ОТКАД СУ ЉУДИ ОДЈЕДНОМ ПОЗИЉАВИЛИ И НАПРАВИЛИ ОВУ ТЕМУ!!!111 ЈА ОСТАЈЕМ ПА МАКАР БИО ПОСЛЕДЊИ, ОСТАЈЕМ ДА БРАНИМ ТЕТРА ЈЕБАЊЕ И ДА АГИТУЈЕМ ДА СЕ СВИ СА ОВЕ ТЕМЕ БАНУЈУ И ТЕМА ЗАКЉУЧА. ЈА ЈЕБЕМ!
ljudi nož iz kantera me jebe u desnu slepoočnicu,nadam se da će biti mater'jala i sutraK.
Marija, ako jebeš, onda moraš da dođeš na temu jebanje da se hvališ. Znaš kako to ide: ako jebeš, a ne hvališ se - to je kao da ne jebeš uopšte.
a,kako ćeš da jebeš bez patke d.?:)
znam,imam i defku-liga izuzetnih džentlmena,lololo
AU PANDANI MOJI!
MOJE JEZERO STE DOŠLI DA PLODITE?!?!?!?!?
KOMPROMIS!
KAPSLOKUJEM I OVDE!
МОРАШ ЗАУВЕК ДА СЕ ПОВУЧЕШ, ОД НАС НИКО НЕЋЕ ДА ПРИСТАНЕ НА КОМПРОМИС, ПРИЧАЛИ СМО ВЕЋ.
hahahah,šta ti je ljubomorni pandan,lololo,plakni se malko u jezercetu:)
Marija, ček da vidim tu tvoju defku.
MORAM DOBRO DA RAZMISLIM PRVO! DAJ MI 24, NEUMORAN SAM OD JEBANJA, UMORAN O D JEBENOG UMORA, A SUTRA IDEM NA ŠLJAKU!