Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nemoj ovde da se poklanjaš, Dankane. Ovde ima mnogo gejeva.
ООЛОЛОЛОЛ, НЕ ПЛАШИМ СЕ ДОК СИ ТИ ТУ ДА МЕ БРАНИШ!!!! ЛАДНО ЋЕМО ИМ ПОЈЕБАТИ ЦЕЛУ ТЕМУ ДОК НЕ УСТАНУ!
To, sloga kuću gradi!
Pojebaćemo sve ovo, pa kad oni dođu neće znati gde su. Valjda posle toga više neće da kvakću.
НЕЋЕ МОЋУИ ДА КВАКЋУ ТОЛИКО ЋЕ БИТИ ПОЈЕБАНИ!!!111
Taj rad!
СРЕЋА ЊИХОВА ПА ЋЕМО ЈОШ МАЛО ДА СПАВАМО ИНАЧЕ НЕ БИ МОГЛИ ДА ГЛЕДАЈУ НА ОЧИ ОД КВАЛИТЕТНОГ ЈЕБАЊА КОЈЕ САМО ТИ И ЈА МОЖЕМО ДА ПРИКАЖЕМО!!!!!!!!!1111
Kako bi laki rekao: čmarovi bi im bili kao vojnički kazan za pasulj.
Ахахахаха, ЛАКИША ЈЕБАЧ! ЗАШТО ЊЕГА НЕМА НИЂЕ НА ЈЕБАЊИМА???
Čini mi se da ga malo smorilo pandanisanje.
АААА, ЈЕБЕМУ! ВРАТИЋЕ СЕ ВАЉДА НЕДОСТАЈЕ НАМ... Е, ДОБРА ОВА ТЕМА МОЖЕ ДА СЕ ЈЕБЕ И ТО :))
Meni nedostaje cela ta ekaipa (Laki, Lestat, zazubica i Šiba).
Stvarno jeste dobra ova tema. Lako se razjebe.
Е, заиста. Нема више никога, само Цара, ти, Јогурт и ја остали да свакодневно прцамо. А ови нам се уобразили нешто. СВЕЈЕДНО ПОДРШКА И ЗА ЊИХ ОНИ ЈЕБУ!!!!1
Jebu, veruj mi. Bio sam danas kod Šibe, doveli neke ribe i prcali ih zajedno. Čovek jebe ne žali.
АААААА, КАКО ЈА ЊИХ ВОЛИМ!!!! ПА НЕКА ДОЂУ ДА СЕ МАЛО ХВАЛЕ, ШТА ИМА ДА ЈЕБУ АКО НЕЋЕ ДА ПРИЧАЈУ НИКОМЕ? СВАШТА...
Znaš kako... Lestatu se sjebao komp, a Šiba je dosta zauzet. Zazubica se smorio malo poput Lakija i to je to...
А, ПА ТО ЈЕ ПРИВРЕМЕНО. ОДМАРАЛИ СМО ЦАРА И ЈА МЕТАР ДАНА. КАД СЕ ВРАТЕ СВЕ ЋЕ ДА ВРВИ ОД ТЕСТОСТЕРОНА ЈЕР ОНИ ЈЕБУ!
JEBU, BRATE, NE VADE. MI SVI JEBEMO!
СВИ МИ ЈЕБЕМО! ДОБАР ИМ ОВАЈ ЧЕТ, Е. ХАХАХАХА
:))))
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ЈЕБЕМ СРЦЕМ!