Juče je Duckan pretio Frenkijevim banovanjem jer se navodno ovde lajkuje. Ovo noćašnje pišanje po zidu je samo posledica, pošto je Cara rekao da nema ništa od banovanja po tom osnovu zato što mi javno deklarišemo da nema lajka - dajemo i minuse. Imaju svoju temu pa nek se jebu po njoj.
Jutro Džafto, idolU moj! :D
Ма, ко их ЈЕБЕ, бре! Иду ми на курац, ал' стварно. Пардонирам на језику али огавно ми је ово што су писали.
hahahahhaa sad bar imamo VR' grbove za kurčenje :DDD
Јутро, Еллице, моја пчеллице! :)):)
Što jes jes
Auu Dzoni, ono ti nije trebalo... Sad će da našilje kurce pa će svi jebači nagrnuti 'vamo.
E upravo to. Ima ovo prepucavanje u nedogled da traje!
Ako su željni patke neka dođu...
ЈЕБАЊЕ СМАРА! Миришимо цвеће! :)))
аххахаххах
Ela, pusti to svađanje, pričaj nam malo o sebi :)
ZeZo, sad ti nešto čitam defke, bre mnogo dobro pišeš :)
@Zez nećeš jebati. Pozdrav svima. :)
A ja ću opet tamo.....biće par dana tako ali šta da se radi....oni bi to radili svaki dan i ovako i onako, pa bolje makar i ja njih malo da jebem
Bolje da si kulirao, veruj mi. Ima da krene napušavanje pa će zaključati obe teme.
Ej Matrikse, najjači ti bio ovaj prošli nick Džoni d Gmaz ;)
hahahahha iskidah se :D
http://vukajlija.com/ela/291654
Slušajte Džoni i Brus, brišite tamo SVE svoje postove da bih mogao da prijavim Kiku i Dankana, molio bih da to uradite što je pre moguće.
Juče je Duckan pretio Frenkijevim banovanjem jer se navodno ovde lajkuje. Ovo noćašnje pišanje po zidu je samo posledica, pošto je Cara rekao da nema ništa od banovanja po tom osnovu zato što mi javno deklarišemo da nema lajka - dajemo i minuse. Imaju svoju temu pa nek se jebu po njoj.
Haha, hteo sam sad da kažem da imam ELA defku :)