Kvaksonska loža - Moćne patke

1. hahaha Đoni, kakvu si im ono muziku ostavio tamo? Znaš da na poslu ne mogu videti šta je... :-/

2. Jel moram da postanem? Ja ne volim to svrstavanje u grupe zato više ne igram HaxBall jer i tamo ima neka masonska loža kojoj se mora prikloniti. Muvam se malo ovde da vidim kakva je tema i čini mi se da je bolja od "Ko poslednji pobednik", pošto sam kontao da je u tom nekom fazonu. Inače jebanje jebe i ima puno kul likova tamo i poneka riba - katija, mylyca... oni se samo sprdaju s vama, opusite se.

3. Жемо, систа, жемо! :)

Је л' Џони наставио рат?

4. ni se samo sprdaju s vama, opusite se.

Ајде? Хахаххахах, ја мисл'ла ОЋЕ ДА НАС ФАЈТАЈУ!!!!

Сад ми је баш готивно ЈЕБАЊЕ КУРЦЕМ У ЧЕЛО! Баш, баш!

5. Džaf, i sa nalakiranim noktima imaš veća muda od svih na temi tetrapak jebanje :)

ЈА МУДРУЈЕМ! Или МУДАРИМ...ммм... :)

6. Је л' Џони наставио рат?

Pa kako! Znaš ĐoUnija, voli dete grafite i švrljanje po zidovima pa to ti je! :D

7. Је л' Џони наставио рат?

Jeste i neće valjati, videćete danas... :(

8. Који лудак :)

9. Zezatore, opušteno, ne moraš da budeš patka da bi ovde postovao, samo bi bilo lepo da poštuješ pravila dok si ovde. Ovo je tema za zajebanciju, ne za zajebavanje kako rade ovi šatrojebi. Dobro došao kad god si raspoložen.

10. JohnnyBK
    VI NE JEBETE
    VI NE ARČITE
    VI NEMATE POJMA KAKO SE TO RADI
    VI SAMO PRIMATE

11. Jel moram da postanem? Ja ne volim to svrstavanje u grupe zato više ne igram HaxBall jer i tamo ima neka masonska loža kojoj se mora prikloniti. Muvam se malo ovde da vidim kakva je tema i čini mi se da je bolja od "Ko poslednji pobednik", pošto sam kontao da je u tom nekom fazonu. Inače jebanje jebe i ima puno kul likova tamo i poneka riba - katija, mylyca... oni se samo sprdaju s vama, opusite se.

Ma znam da ima kul likova i ja sam tamo isto banjavao....al na silu se odgovara samo silom....
    I ne moraš da se svrstavaš, dođi kad hoćeš u jezerce
    E a Ela to ti je muzika iz crtaća "Patak dača iz 24-tog ipo veka"

12. Jutro Pekkyyyyyyyyyyyyy :)

13. Šta radite, narode? Jel pao koji som? :)

14. Šta radite, narode? Jel pao koji som? :)

Nije još, sad ću malo da radim na tome.

15. Aaaalo bre, pa šta ste svi zabili kljunove pod vodu?

16. Tu sam ja Ela.....ratujem :)

17. Vidim ĐoUni da ti ratuješ :) Pratim tvoj rad tamo ;)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.