Kvaksonska loža - Moćne patke

1. patkeee!:)dolazi mi drugarka i moram da se pakiram za bg,pa ću još malko bit' samo.

2. izgnjavih upravo ovo moje kuče,al' se radovali i al' me isprlja!:)

3. Хахахаха, нека, нека. И треба да прља. :) То је знак да куче воли патку!

4. ma,kad krene da se raduje,da me obori,lud,lud:)

5. Хехехехе, керићи су из раја изашли. :) Него, нема нешто патака. :) Ајде, ајде, појављујте се слободно. Капитан од сад одговара за поступке патака.

6. ma,biće patkica:)tu smo da grejemo jezero i održavamo ekosistem!

7. Управо. :) Јао како једва чекам да се удундам гајби. :)) И да попијем старопрамен иххх.

8. ja ću večeras da raspalim neko jelenče,iha!

9. Јао како једва чекам да се удундам гајби

Neko već jeste :PPP

10. ja odo' došla drugarka.kvaaak!praćkamo se lejtr!:)

11. Ђес Ела! :) Боле те бриге, ја имам да гулим још чуку времена. :Д

12. Hajd' marya, ali da znaš da nisi ispunila bonus za danas :D Kad se vratiš ima da sediš tu dok ti mi ne kažemo da je dosta! :DDD

13. 'De ste braćo i sestre po plovnim kožicama. Vidim bio neki haos, jedva isčitah sve.

14. Ma bole me brige Buks... :) Samo čuku vremena? Ihhh ma š'a je to...to prođe dok izađeš na puš pauzu ;)))

A ti Agi, sunce mu poljubim, dal stvarno moram svaki put da ti napominjem da baciš kljun iza paravana?! :D

15. Des pfcabaro? :)
    Dobro da si uopšte imao pačijeg živca da isčitaš sve ;)

16. Хаварија пфц, ал' сад је то све иза нас, тако да можемо да наставимо даље. :) Има ли каквих сомова за читање?

17. Šta ću kad volim da sam informisan.

18. I da hteo bih da kažem bruce-u i matriks-u da ne seru nego da skaču natrag u jezerce. Ovo što je bilo, bilo, pa prošlo. Kva!

19. MORATE DA ME LAJKUJETE AKO HOĆETE DA NE UBIJAM PATKE

KADA ME RANKUJETE ZA TRI MESTA PRESTAJEM!!!!!