Bruce, ne vidim zasto bi bio kompletan spam, slobodno kvacite, moze da se desi da vam eventualno prebacimo patke u igre; pogledacu jos jednom te vase patke.:)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Мислим да немају право да банују, јер је ипак тема са сврхом и циљОм. А то је да се евентуално ми сви упознамо преко патке јунајтед-а.
ja sam pitao, za svaki slučaj...
hahahahhaah kako smešno (da ne kažem glupo) zvuči hahahahhahaha
pa sad, ako se preko patke upoznajemo... :)
hahahahhha bruce, samo sam čekala kada ćeš to reći, nekako mi liči na tebe :DDDD
ja nemam dlake na jeziku, samo u nick-u :)))
Ponedeljkom ionako sve radimo preko patke, a ako ovo upoznavanje padne subotom, biće pomalo paradoksalno.
Pazi stvarno danas ponedeljak, ljudi moji kako ste mi ulepšali najgori radni dan :)
Još da rešim glupi tornik, kad nemam net na poslu...
Битно је да су патке спремне ЛОЛОЛОЛОЛО
Остало ће доћи само од себе. Има ли занимЊивих локација за окуп на предлог? :) Преферирам Нбг, али се усваја било који ваљан предлог. :)
Uhh i meni, onako BAŠ ;) Doduše i do sada sam visila po Vuki celo radno vreme, ali nije bilo to to :)
Muški, ja za koji minut krećem kući s' posla...pa da ne brinete :DDDD
Javljam se čim podignem sistem kući ;)))
ja krećem u dva, ali imam kući obaveza ceo dan, čitaću večeras...
Ja ću biti sa vama kad dođem kući do nekih 20h, a posle imam "nekih" obaveza :DDD
Evo odgovor od Energije:
hehe živela Energija!!! JUpiiiiiiiiiiiiii :)))
КВА КВА КВА КВА
Jaooo, Ella, pa zar već od "dvadeset" časova! (oba obraza pokriveni dlanovima, usta u obliku slova O kao da se spremam za Karađorđevu) :)
c c c c ponašam se kao da su mi tLi godine :)
hahahah Bruce, ništa ne pitaj...ćuti i jedi Karađorđevu hahahahahha
Kva, kva, kva, idem kući ja...