Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo i mene bezobrazni šefovi su me opet terali da radim, kao da neko uopšte nešto radi ovde ccccc....hoću reći kva kva kva kva kva.....
Vidi Buksno što Bruce i Ela rano idu s' posla. Do jaja.
Ja tek u pola 4.
Težak je život nas pataka.
Evo ga brat Alfred. Jedna od poznatijih pataka.
http://www.youtube.com/watch?v=cpQgCvtYsDk
Mi smo državne patke...
Алфред брат наш. Сви са посла раније, а ја овде ГИНЕМ БРЕ!!! КВАКВАКВАКАВКАВК!
Једва чекам 4 ЧАСЕВА да и ја одем код гајбе!
Vi'š to je dobro. Mada i ja sam državna patka. Firmu mi preuzela država pre godinu dana, tako da mu i ja dođem isto al' opet sam ovde do pola 4, što je opet, sa moje tačke gledišta bolje nego 6.
Biti patka znači uvek gledati na sve sa vedrije strane :D
Evo i pesma tome u čast
http://www.youtube.com/watch?v=u2UP86bciVA
Tema vam je prebacena u igre! Nadam se da ne smeta. Uzivajte! Kvak, kvak, kvak!
Nema frke EnergiJo i bani kad god 'oćeš, dobijaš titulu počasne patke :D
http://www.youtube.com/watch?v=-WLE6xa-nEs&feature=related
Fala, fala!
Ovim spotom je nepobitno dokazano da su patke imale veliki uticaj i na muziku devedesetih. Dobro, to nije za hvaljenje ali opet uticaj je uticaj pau čemu god.
Devedesetih se kvakalo na veliko.:))
Квак и пакао! Доживео сам врхунац неоцењивања дефиниција. За 33 минута моја кваканиција је достигла резултат од невероватних 4-1.
Е, али сад ми се не појављује у последњим активним темама ова тема. Претпостављам да ћу морати да је тражим у последњим у којима сам учествовао?
Jes ba, trudi se da kvačeš što više, da ti bude na vr tvoji tema.:)
КвакАМИН за то. :) Трудићу се максимално.
Prebačena je u "igre" jer za nas patke život je igra.
Ja ću vam navraćam kad se poželim patke.:)))
За нас патке, све је ово једна велика игра. Квакавкакавк.
Кад год дошла, добродошла. :)
Koliko je ova grupa pataka odlična za razne dvosmislenosti, mada gledajući sastav svih nas pataka ovde, čini mi se da je ipak u pitanju samo jedan smisao :)
Кваксна - Пачија буксна
Kvaka - Stvar koja služi za otvaranje vrata...ćekaj, omašio sam