Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Evo i mene bezobrazni šefovi su me opet terali da radim, kao da neko uopšte nešto radi ovde ccccc....hoću reći kva kva kva kva kva.....
    Vidi Buksno što Bruce i Ela rano idu s' posla. Do jaja.
    Ja tek u pola 4.
    Težak je život nas pataka.

2. Mi smo državne patke...

3. Алфред брат наш. Сви са посла раније, а ја овде ГИНЕМ БРЕ!!! КВАКВАКВАКАВКАВК!

Једва чекам 4 ЧАСЕВА да и ја одем код гајбе!

4. Mi smo državne patke...

Vi'š to je dobro. Mada i ja sam državna patka. Firmu mi preuzela država pre godinu dana, tako da mu i ja dođem isto al' opet sam ovde do pola 4, što je opet, sa moje tačke gledišta bolje nego 6.
    Biti patka znači uvek gledati na sve sa vedrije strane :D
    Evo i pesma tome u čast
    http://www.youtube.com/watch?v=u2UP86bciVA

5. Tema vam je prebacena u igre! Nadam se da ne smeta. Uzivajte! Kvak, kvak, kvak!

6. Nema frke EnergiJo i bani kad god 'oćeš, dobijaš titulu počasne patke :D

7. Ovim spotom je nepobitno dokazano da su patke imale veliki uticaj i na muziku devedesetih. Dobro, to nije za hvaljenje ali opet uticaj je uticaj pau čemu god.

8. Devedesetih se kvakalo na veliko.:))

9. Квак и пакао! Доживео сам врхунац неоцењивања дефиниција. За 33 минута моја кваканиција је достигла резултат од невероватних 4-1.

10. Е, али сад ми се не појављује у последњим активним темама ова тема. Претпостављам да ћу морати да је тражим у последњим у којима сам учествовао?

11. Jes ba, trudi se da kvačeš što više, da ti bude na vr tvoji tema.:)

12. КвакАМИН за то. :) Трудићу се максимално.

13. Е, али сад ми се не појављује у последњим активним темама ова тема.

Prebačena je u "igre" jer za nas patke život je igra.

14. Ja ću vam navraćam kad se poželim patke.:)))

15. jer za nas patke život je igra.

За нас патке, све је ово једна велика игра. Квакавкакавк.

Ja ću vam navraćam kad se poželim patke

Кад год дошла, добродошла. :)

16. a ću vam navraćam kad se poželim patke.:)))

Koliko je ova grupa pataka odlična za razne dvosmislenosti, mada gledajući sastav svih nas pataka ovde, čini mi se da je ipak u pitanju samo jedan smisao :)

17. u pitanju samo jedno

Кваксна - Пачија буксна

18. Kvaka - Stvar koja služi za otvaranje vrata...ćekaj, omašio sam

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.