E da, Brus, na okupljanje sam došao posle 5 sati bitisanja patke (u ovom kontekstu što sad pričamo), tako da ako sam ti bio iole čudan, zbog toga je :D
Matriks, nisi mi bio čudan nego se videlo da si umoran. Ni ja nisam bio raspoložen kako umem, treba mi vremena da se "zagrejem", a to je nemoguće u velikom društvu...
Ella, samo cepaj, mnogo volim kad si u takvom raspoloženju jer onda i ja mogu da se razmahnem glupostima :)
A pa dobro. Al' nakon što ste vi otišli, ja mrtav umoran a samo sam popio malo piva tokom celog dana, sedeo sa Predražinjom kojeg je malo pohvatalo pivo (a tek je tad kulijana lik) i mi pričamo nešto, baljezgamo, umiremo od smeha, ma budale smo skroz bili :D
Ćut' bre, ja sam zbog toga mogao ostati bez glave, da mi je devojka mogla prenoćiti, ne bi ono bilo 5 sati, nego 10 minimum... A okupljanje, pfff, daleko bilo da bih i stigao pomisliti na to da je ostala...
Opa, eto opet bleje na Patkama (kako ovo zvuči krv ti jebem)
Sad ti zvuči zajebano, ali jedino si se ti izvukao od bleje na patki :)
Hahahhahahahahahahahahaaha
sram te bilo kako se slatko smeješ :)
Slatko dete slatko se smeje lolololo
Brus, kako ko, neko je bio na patki, neko je bio patka lolololololo
+1 ;D
JU!
E da, Brus, na okupljanje sam došao posle 5 sati bitisanja patke (u ovom kontekstu što sad pričamo), tako da ako sam ti bio iole čudan, zbog toga je :D
Ne znam koji mi kurac večeras, ošinulo me to neko ludačko raspoloženje :)
Matriks, nisi mi bio čudan nego se videlo da si umoran. Ni ja nisam bio raspoložen kako umem, treba mi vremena da se "zagrejem", a to je nemoguće u velikom društvu...
Ella, samo cepaj, mnogo volim kad si u takvom raspoloženju jer onda i ja mogu da se razmahnem glupostima :)
Ovo kao da sam ja napisala.
Zato su najbolji skupovi do 5 ljudi, milina jedna. Ne volim ja ta opštenarodna veselja.
Ma ja tebe obožavam baš zbog tih tvojih gluposti! :)
A pa dobro. Al' nakon što ste vi otišli, ja mrtav umoran a samo sam popio malo piva tokom celog dana, sedeo sa Predražinjom kojeg je malo pohvatalo pivo (a tek je tad kulijana lik) i mi pričamo nešto, baljezgamo, umiremo od smeha, ma budale smo skroz bili :D
Ella, welcome to the club! :)
Patka čini čuda! U život vraća! ;D
Ćut' bre, ja sam zbog toga mogao ostati bez glave, da mi je devojka mogla prenoćiti, ne bi ono bilo 5 sati, nego 10 minimum... A okupljanje, pfff, daleko bilo da bih i stigao pomisliti na to da je ostala...
Kakav kapacitet u tim godinama! ;)))
To plaćam bubregom, sve što telo treba da trpi, sve pređe samo na bubreg. Kako, ne znam.
kaži joj da manje šutira petama :)
Ahahahahaha eto ti defka Brus ;)
Ajoj, kad bi ja uspeo da definišem sve što mi padne na pamet imao bi milion pluseva...