Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Biće parice ovog leta, idem da radim, za kasom u nekoj zabačenoj radnji, svaki vikend od 14h-22h, 700 dinara po danu, superiška! :zlobno trlja ručicama:
Nemoj neki ćoman da te akne za 200 dinkića... spremi batinu ispod pulta za svaki slučaj... inače, čestitam :)
Ma imam sekiru, pušku i pendrek, mada nije to baš zabačena radnja nego jedva ko ulazi tu da kupi, mala je al' na prometnom mestu, kod Keja. Hvala :)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6056gx4tC1r41b2ao1_500.gif
ahahahahaha, setio se i Puyo gde su patke :)
Da, sramota je što ljudi ne znaju kakvi smo mi, patke, Pujo je samo jedan od primera :D
Matrikse, čestitam na zaposlenju :))
Hvala Peki :)
I toliko o tome...
O zaposlenju? Šta se desilo?
Ma nije o zaposlenju, nego o temi, opet zamrla...
doći će i drugi, polako, Kurajberi su ionako retko na sajtu uopšte :)
Jezivi nije došao odavno, nit' jewdja, nit' pfcbara, a staklene nema već godinu dana :'(
Položio sam za crni pojas, 1. dan!!! Opaaaaaaaaa!!!
OPAAAAAAAAA!!!!
Svaka čast matrikse, svaka čast! :)
OPAAAAAA!! Sad si zajeban igrač i zvanično! Čestitam!!
Brus, čestitam na odabranoj na sovi! :)
zajebavaju me kolege... može im se... hvala za čestitke, smejao sam se kao nezdrav :)
Ma neka, ćuti, nek su te probili ;)
Hvala Brus, hvala Ella :*
Hahahahah, 'ladno odabrali, je l' znaju da je to tvoj duplak? :D