Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Matriks, raspored se piše za nastavnike, a ne (uprkos popularnom verovanju) za učenike. Veruj mi, njima je odličan :)

Веруј ти мени, и професори овде кукају какав је распоред.

Nije ni sad drugačije, makar ne kod mene, sad imam 2x sedmično po 7, ostalo sve po 6, a prošle godine je bilo 3x po 7, ludilo.

Теби то лудило?! Шта ја да кажем што сам прошле године имао 3х по 7, 1 дан 6 и један дан 8?!

2. и један дан 8?!

Boktemazo oni rešili da vi i ne dolazite kući.

3. Boktemazo oni rešili da vi i ne dolazite kući.

Ма, ја сам у 20х већ кући. А ове године, 2х по 6, 1х по 8 и 2х по 7.

4. to zvuči kao moj raspored u srednjoj - bila neka eksperimentalna matematičko-fizičko-računarska škola, 4 matematike, fitika, hemija, elektronika, osnove tehnike i proizvodnje i sva normalna sranja osim toga... posle moje generacije ukinuli školu :)

5. Хахахахаха, а мој смер је као неки елитни и то једини целој школи (а моја школа највећа у Србији, у 2 објекта, од тога само мој објекат је приземље + 3 спрата), а профани предају по 3 предмета најмање.

6. U koju ti školu ideš uopšte?

4 matematike, fitika, hemija, elektronika, osnove tehnike i proizvodnje i sva normalna sranja osim toga

Au, pa ja nikad ne bih išao tu ni da mi plate, ne podnosim ni ovu jednu matematiku što imam a kamoli 4.

7. E al da vam kažem ja nešto sada. Škola je banja. Posao je jedno najgore sranje koje vas čeka u životu i trudite se makar da radite nešto što ne mrzite. Dobro, svoj posao ne mrzim, nit ga volim, a kažu da ga savršeno radim, ali brate koliko je posao sranje. Išao bih svaki dan 9 časova u školu pre.
    Ima dana kada te toliko mrzi, toliko si neispavan i mrtav, toliko raspadnut, a moraš. Još taj dan imaš taman da se usereš od posla. Tada pomisliš "Škola. Škola je bre do jaja".
    Uživajte vas dvojica u tome, verujte mi na reč.

8. Verujem ti, pogotovo za ovo:

Ima dana kada te toliko mrzi, toliko si neispavan i mrtav, toliko raspadnut, a moraš. Još taj dan imaš taman da se usereš od posla. Tada pomisliš "Škola. Škola je bre do jaja".

9. Au Loksi ne bi verovao kakav dan danas, a još plus ovo vreme sjebano pa bi samo spavao.
    Škola će uvek biti bolja od posla, mada kad ideš u školu ne deluje ti tako jer nemaš to iskustvo posla. Naročito posle nekoliko godina šljake.
    Jedina svetla tačka posla je plata, ma kolika bila, jer ipak tada deluje da nisi makar potpuno džabe ustajao skoro ceo mesec kao budala u šes' ujutru.
    Dobro, tripujem da je onima preko u švabiji, Švedskoj i tako to daleko lepši osećaj neg' nama :)))

10. Škola će uvek biti bolja od posla, mada kad ideš u školu ne deluje ti tako jer nemaš to iskustvo posla. Naročito posle nekoliko godina šljake.

I kontao sam da je tako, ništa iznenađujuće.

A što se tiče ovoga.

Dobro, tripujem da je onima preko u švabiji, Švedskoj i tako to daleko lepši osećaj neg' nama :)))

Sigurno je tako, zato ja i hoću da idem sa ovih prostora čim završim sa srednjom.

11. Sigurno je tako, zato ja i hoću da idem sa ovih prostora čim završim sa srednjom.

Uvek sma govorio da je to izuzetno pametan potez.

12. Pa da, iskreno i da ne pričam engleski skoro k'o maternji opet bih na to išao, nije neki problem određeni jezik naučiti, samo ako se malo potrudiš. :)

13. Ma samo volja i želja i da prelomiš. Biće ti frka mesec, dva, nostalgija, ovoono, ali kada se malo ustališ do jaja će ti biti. Jebo ovo ruadernje ovde za 200, 300, 400E.....to je sve sranje.

14. Nego da pitam tebe i Brucea, ako gleda ovo, pošto ste hrpu defki pročitali pa ćete verovatno znati. Je l' ima neka defka u fazonu: "povredio bi se i kad bi šah igrao"? Pošto kontam takvo nešto definisati, a nešto me vuče na to da već ima slična defka.

15. ima ovakva, ali ako zanimljivo obradiš neće smetati ni ta tvoja ideja

16. Đe ste patke, kerovi vas izeli?! ;D

17. Izgleda smo sami trenutno, a i ja ću uskoro morati da predam fotelju - nema ništa na TV pa mi se šefica uznemirila. Ako ne ustanem sa neta još će mi tražiti ono pa sam propao načisto...

18. još će mi tražiti ono

Da usisaš, je l' da? Gotovo sam sigurna da si na to mislio... ;)

19. pa sad... bude tu i pomalo usisavanja, na sitno, ako me razumeš :)

20. Ne...ne razumem ti se ja u te stvari lololo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.