Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ti si, beše, iz Banata? :)
Hahahaha tako mu nekako dođe :)
dobar mi taj Grampi, samo ne mogu da provalim čiji je dupli :)
Eeeeeeh, tiiiii ne možeš da provališ? ;)
Videću Bruce, sutra ću je verovatno napisati, pa skontaj onda je l' može ostati ili ne. :)
'de si ti Elo, kako si? :)
E'o me Loksi, kuckam malo...kol'ko mi Džonson dozvoli lololo
Šta ima kod tebe?
Ahaha, reci mu neka se malo odmori, moraš i ti kuckati, nije red samo da on bude tu. :D
Ništa posebno, svratio samo ovde na tren da vidim šta ima na forumu i odoh sad gledati seriju. Možda svratim oko 12 da napišem nešto, a možda ne, videću. Valjda će doći još neko ovde, čujemo se sutra, ćaos ljudi. :))
Грађевинску, Милева Марић Ајнштајн.
'Бем му ћивот кад ја не стижем да постујем овде, пре сам увек могао.
Ne podleži malodušnosti, mlad si još :)
Изеш младост, мене малтретирају за школу као за посао, нема можеш не можеш, мораш.
Ja sam počeo da studiram u 36 godina, završio letos - bolje je da teraš školu sad dok imaš elana i sile nego kad tebe bude terao život, veruj mi. Koliko god ti je sad teško, kasnije je sve teže...
Ма за студирање ћу ја лако, 2 за редом ћу да завршим, као мој ујак, то нам је породично :)
DObro jutro patke, samo da se javim. Odo sada malo da radim, pa ću dođem da se bućnem. Evo pesma za dobro jutro, mada treba gledati spot uz pesmu u ful skrinu. Vrh.
http://youtu.be/Rk6_hdRtJOE
tek sad stigoh da pustim ovaj spot... jebemtišljaku
Аух, какав спот...
Ma služi mi kada baš upadnem u frku da ga odgledam i smirim se, a i Eli i meni znači ta pesma, pa još bonus :))
Lik je spot uradio maksimalno dobro. Mogao bih to da gledam milion puta dnevno i opet mi ne bi bilo smor.
Au koliko je ovo dobro Johnny, drama.
Мени ће сад требати дневна доза овог клипа да смирим бес.
Jel neko od vas ikada osetio psihičku dosadu?
Ono kad ti je dosadno na svaki mogući način ali nađeš neki posao da se zanimaš fizički dok u glavi se smaraaaaš i razmišljaš kako ti to radiš samo da bi dosadu ubio i da nema svrhe.
Цело лето сам провео тако, Неш...