Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja imam seksualne probleme. Jebu me na poslu, jebu me u Ministarstvu prosvete, jebu me u poreskoj i trezoru... jedino me kod kuće niko ne jebe...

2. Ја имам проблема са спавањем, тек око 2-3 заспим, пих.

Ja se svakog jutra budim u pola 7, iako ne bih trebao do 10 do 7, pošto mi je škola na 2 minute od kuće, ali što je najžešće, zaspem oko 1, nekad pola 2, i opet sam odmoran. Kako, pojma nemam.

3. Ma Loksi, Matikse sve je to kad si mlađi lako. Sećam se, u petak krenem na gostovanje u Čačku. Borac-Partizan i kući dođem u ponedeljak u tri ujutru. Istuširam se, odspavam tri satai na posao. Malo frka, ali izdržim. I tako sam pola života proveo.
    Nije fraza, kada zakucaš na tridesetu, posebno ako si imao tako kretenski život kao ja, jedno pijančenje ili glavljenje sa drugarima i treba ti tri dana lečenja.

4. Џони, мени се тело понаша као да имам 30 нешто, а не 16, мени би требао још један летњи распуст да се опоравим од тога што мало спавам, кад ми кожа треба зарастати, треба једно 15 дана да се то деси.

5. Sada me jedan autor pitao da mu ispričam priču o "Kvaksonskoj Loži" i ja sam to uradio, mojim rečima, ali nešto me neka seta opet u'vati....a zezali smo se ovde dobro. Baš je bilo uživanje.
    I vratio sam grbove na avatar i neću da ih skidam više. Nek se zna odakle sam došao.
    Moraću ovih dana da napišem tekst za prvu stranu i da se okači. Kada budem napisao proslediću svima da vidim da li se slažete.

6. piši, okačićemo

7. Hoću. Čim onako uhvatim vremena (znači već sutra jer ne radim) ima da napišem ali ću proslediti nekima od vas čisto da dodate nešto ili nešto da skinete ako je nepotrebno.
    Hoću na prvoj strani da stoji jedan fin istorijat. Probaću i malo da češljam datume, recimo kada je bio "Rat Pataka i Jebača" i tako nešto. Da sve ubacim.

8. Voleo bih da svrate neki članovi koji dugo nisu bili ovde.....Buksnetina, Džaftara, Maniak, Srna, Agilni, Arei Kuen, Molly Bloom, Staklena, Pekki, Jezivi, Buri, Eddie, pfcabara, pa čak i Cara koji je bio prikrivena Patka i voleo je da dolazi ovde. Oprost ako sam nekoga zaboravio.

9. Cara neće doći dok ja ne pođem Stazom slonova :)

10. Cara neće doći dok ja ne pođem Stazom slonova :)

Zanima me da l bi se i vratio on uopšte?
    Gotivio sam mnogo Carimira. Kako bi se sada snašao ovde...ipak promenio se sajt za godinu dana mnogo...ma snašao bi se. Ostavio je on ogroman trag na sajtu. Legenda je postao.
    Možda i svrati sa nekog duplaka ponekad. Ko zna.

11. Ne mogu da mu oprostim one čmarove, nekako sam taj spem lično shvatio iako tad nisam bio mod. Bojim se da bi taj nivo zajebancije na ovoj novoj Vuki bio pogrešno interpretiran pa bi veoma brzo svejedno završio trajno banovan.

Mada podozrevam, iako bez čvrstih dokaza, da on nije odsutan sa sajta :)

12. Ne mogu da mu oprostim one čmarove, nekako sam taj spem lično shvatio iako tad nisam bio mod.

Ne znam baš tačno o čemu se radi to. Verovatno nisam bio tada tu ili se dešavalo na forumu, a znaš da tada nisam bio nikada na forumu, osim na Patkama (jebote ovo će uvek ovako zvučati). Znam da je nešto ispemovao, ali nikada nisam saznao detaljnije.

Bojim se da bi taj nivo zajebancije na ovoj novoj Vuki bio pogrešno interpretiran pa bi veoma brzo svejedno završio trajno banovan.

Mislim da bi se prilagodio jedno vreme, opet bi pravio sranja, ali nekako taman onako da ne napravi totalno sranje, do jednog momenta kada bi eksplodirao i napravio novi pičvajz. Tako tripujem.

Mada podozrevam, iako bez čvrstih dokaza, da on nije odsutan sa sajta :)

Ja sam jedno vreme pokušavao da uhvatim koji bi mogao da bude, ali nikada nisam izvalio, pa sam prestao. Nekako verujem da je on uvek tu, samo nemem ni najblažu ideju koji je.

13. Ostavio je preko 7000 postova, između ostalog i na Patkama pet strana, sa likom čmara u gro planu, onog ludaka iz Kikinde što je skoro umro i poruka kojih se više i ne sećam - pustio je skriptu koja automatski ispemuje svaku temu na forumu koju bilo ko otvori, dva dana trajalo brisanje njegovih postova...

14. Buksnetina, Džaftara, Maniak, Srna, Agilni, Arei Kuen, Molly Bloom, Staklena, Pekki, Jezivi, Buri, Eddie, pfcabara

Буксна неће да дође, нити Аги, Срна и Манијак су вероватно и заборавили да има нас спемера ође, Пекки исто, Моли Језиви Ареи и пфц су нестали, Стаклена не долази већ годину и више, Еди је трајно банован.

15. A da i Čo je bio patka kol'ko se sećam i jewđa isto.

16. Не знам шта је са њима.

17. Inače počeo sam da pišem onako neki tekst za prvu stranu. Nadam se da će ispasti OK i da će vam se svideti. Probaću sve da obuhvatim, barem koliko se setim. Kada izađe tekst, obavestite me da li sam nešto zaboravio ili trebao drugačije d'uradim, pa da razmotrim i eventualno promenim. Mada ne znam kada će biti gotovo.

18. Napisao sam uvod i kod Bruce-a je na PVT-u da vidi da li je OK. Ako neko hoće da mu pošaljem na PVT da vidi kako izleda ili neku sugestiju da baci, neka mi kaže.

19. Ако хоћеш, пошаљи и мени да видим.

20. Evo šaljem Matriks, samo da prekopiram.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.