Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja to tako :)
О, имамо новајлију овде?
Poajvljuju se nove patke. Trebali bi da iskoriste ovu temu da se nekako organizuju u silu kao mi nekada.....
Prošao im rok, sad sila zna za jadac :)
Тешко Џони, треба да их буде колико је и нас било за тако нешто.
Jes', novajlija bi sigurno odmah našao ovu temu, žao mi što joj/mu dadoh nekoliko pluseva, bolje bi bilo da sam nusmije nalupao, možda bi i došao/la sa pravog naloga, kad ne bi na tom nalogu bilo preko 50 glasova.
nema dupli, bar se još nije odala :)
Pa to je to, ljudi postaju sve bolji, kao i onaj DrKomadina, Bruce. Ma da, dobro, onaj je 99% neki trajno banovani, pa ni ne može doći sa pravog, sve da hoće. :)
takvi mogu da se provuku jer je skoro nemoguće povezati trajno banovanog sa novim nalogom - npr. Samhain se odao sam, njega nismo ni tražili
Znam. :)
A ovaj se neće odati u skorije vreme, to i jeste problem.
mi smo kao slonovi, pamtimo po sto godina - zaboraviće se on :)
A koji je bio taj Samhainov dupli?
Mnogo sam ja gotivio Samhaina. Nekako mi je bio gotivan. Umalo da se i upoznamo nakon jednog Derbija, ali nije smeo da se spusti ka Jugu lololol
Teško ali imaju ovde podlogu, samo treba neko to da organizuje, poveže prave ljude i da uživaju na ovoj temi. Mi starosedeoci se nećemo ljutiti :)
EDIT: Čak ćemo i da ih posavetujemo.
Čak ćemo i da ih posavetujemo.
Наравно да ћемо помоћи, али оно, ретко ко улази у Игре, а не овде.
Ја да сам имао ментора, сигурно бих боље писао и можда не бих престајао писати, али пошто сам једино од Суровог добијао нека мишљења, није ми се баш настављало.
Ja opet mislim da si grešio jer nekako, po meni nije ti ni trebao mentor. Dobro svi smo tu bili noviji, neiskusni u definisanju pa niko nije mogao od nas da preuzme tu ulogu, ali čitanjem i pisanjem se postaje bolji, to je sigurno.
Ne zajebavaj, ti si ozbiljno dobar autor bio od početka. Veruj mi, otkad brišem govna po sajtu nagledao sam se svačega i u fazonu sam da prepoznam kvalitet već na pet defki. Evo ti Konan Sablasni kao primer - on je sad ono što si ti onda bio.
Jedva nađoh, a nije mu to jedini bio :)
http://vukajlija.com/forum/teme/11343-omiljeni-komentari-i-postovi?strana=159#post_2064045
Видиш, један прерано сазрео младић баш и не може да буде на равној нози у дефинисању са одраслим људима, тј. ја сам одмах у почетку био испод свих јер сам необразован, немам ту неку памет која овде треба. Зато ми је требао ментор.
Нисам неко ко види себе у добром светлу, то је још једна мана кад мораш сам да се сналазиш у животу јако млад. Хах, он је старији од мене пар година, тако да је некако морало то да се деси.
Šta se radi?
Hm šta se radi.....na žalost radi se. Svake nedelje jedva čekam petak. Ali mislim da nije prošao niti jedan ponedeljak da ne pomislim na petak, a sredom jedva čekam pola jedan popodne jer tu sam na pola.
Ја имам проблема са спавањем, тек око 2-3 заспим, пих.