Budućnost Vukajlije: Web slikovnica ili web rečnik?

1. a tolike si mlade ljude izveo na pravi put..e Luksemburže, zemljo daleka....

2. Daleka i prostrana...

edit pjaf:
    Neću ovo više da pušim nikada, prolupao sami idem da spavam!

3. eee javio.... a kad te ljudi tamo predlagali ti reko da nećeš... ko te šiša sad :D

4. Ovde je teška sirotinja...ni prići do Srbije.

Kurde malo si sarkstičan. Međutim, ja ću pokušati da ti objasnim pravo stanje stvari. Mi jesmo sirotinja ali smo zato lepi i diže nam se brate kad god poželimo. Drugo, jesmo sirotinja ali nas tresne neki omanji zemljotres a ne kao ove u Japanu. Vido si, neće moći da se sastave ... pa barem 2 nedelje. Treće, mi gajimo ljubav prema ljudima a ne prema nepokretnostima, avionima i kamionima. Mi npr., ulažemo u Miškovića i slične a oni će kad se zalebe sve to narodu da vrate.

5. pa nisam znao Buri za tu lovu...evo sad kad znam, opet neću...:)

ajd laku noć...

6. ajd laku noć... jutro je pametnije od noći :D

7. Lolololo, a neki dinar za nas polumodove? :) Ih bre kakvi ste.

8. Ja ću da banujem i mlatim i ubijam za džaba. Samo uplaćujte penziju.

9. Ja ću da banujem i mlatim i ubijam za džaba. Samo uplaćujte penziju.

Realno. :)

10. Sajt može da se promeni još deset tisuća puta, a da ono što na njemu ne valja ostane.

11. Da li bi u buducnosti moderatori mogli da napisu zasto su uklonili defku.To bi bilo lepo i manje bi ljutilo autore.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.