Triling iskustvo (seks u troje, a može i više)

1. pa virtuel ja teoretisem samo...gde cu nadjem 2 ribe sad lolol

2. Сморило ме више да ме називате дуплим налогом, нисте уопште занимљиви. Смарате и на форуму и преко приватних порука. И опет - ако си сталан члан, можеш да се просераваш, још ако силегенда као Курд, можеш да сереш по другима и да спамујеш. Ако си новајлија, треба само да држиш језик за зубима, јел тако? У супротном, ако изнесеш мишљење, правиш се паметан? Врло дискриминативно за мој укус.

Vise nego ocigledno je da si dupli, tecno koristis sve "vukajlijaske" kolokvijalizme i fraze, sto neko ko je na sajtu 2 dana svakako ne moze. I nazivas Kurda legendom, o cemu neko sa stazom od 2 dana svakako nema predstavu.
    Ne, nego ti kao "novajlija" treba da se iskenjas po Kurdu zato sto se nasalio na temi koja je i napravljena kao zajebancija, i ti kao "novajlija" treba da odredjujes da li je neko oftopikovao. I gde je on to tebe uopste prozvao, pa si se ti nasao uvredjenim?! Budi musko, pisi sa svog pravog naloga, i ne glumi ludilo. Niko te ne dira, vidis da se ljudima svidela tvoja prica, a previse sebi dajes za pravo kao "novajlija".

3. Ево да додам и своје искуство онда...

4. Rekao sam da se nije s Džerijem sprdat, stari je to lisac.

5. Како да пише са правог налога кад је банован до 2038???

6. ijaoooo moja tema!!!! xD

moj decko i ja redovno imamo trojke, cetvorke i grupnjake. ima jedan svingerski klub blizu beograda gde redovno idemo. dve hiljade ufur. bas je prijatna atmosfera i ima jako finih ljudi. ima svakakvih. mi tamo svasta radimom ali sve po dogovoru. ali i pored ovoga, imamo jednog drugara i jednu drugaricu sa kojima se cesto druzimo, ali pojedinacno, nikako da se poklopimo pa da ih sve uklopimo u jedno druzenje. i cini mi se da se njih dvoje ne bi bas lepo uklopili, jer ona je dosta divlja, i jedno moj decko zna kako da izadje na kraj sa njom.

licno ja vise volim kada sam sa mojim deckom i jos jednom devojkom, mnogo mi je da primam dvojcu u isto vreme, i to mogu samo kada sam posebno raspolozena. a sa devojkom lako izadjem na kraj. a i nekako su senzualnije i mnogo je bolji seks u toj varijanti. sad, ne znam sta bih vam jos ispricala, ne znam sta vas zanima. a i mislim da mi ne biste verovali, jer ni sama nisam verovala da ovakvi ljudi postoje u srbiji sve dok nismo otisli u taj svingerski klub.... ali moram da kazem da su to sve stariji ljudi, uglavnom preko 35 godina, ljudi koji se ne plase da eksperimentisu i koji se osecaju udobno u svojim telima. nisu bas svi dobri frajeri i ribe, ali ako se ne pojavi niko sa kim bismo se nas dvoje kresali, mi iskuliramo, popjemo pice i zapalimo gajbi da se samo tucamo xD

7. Vise nego ocigledno je da si dupli, tecno koristis sve "vukajlijaske" kolokvijalizme i fraze, sto neko ko je na sajtu 2 dana svakako ne moze.

Већ сам на два топика негде написао укратко своју вукајлијашку причу, кад сам дошао на Вукајлију, шта се десило итд, и не волим да сепонављам, а и не видим зашто бих теби доказивао више да нисам дупли.

Нигде ја нисам кењао по Курду, он је први све почео, најпре са констатацијом ја овде једини говорим истину макар. Мислим... Ко је он да суди коговори истину, а ко не? Какав је то начин?

Али није ни битно. Нисам на сајту да бих се свађао. На сајту сам да бих читао. Опет, извињавам се ако сам себи дао превише за право и ако је због тога неко доживео непријатност.

8. Jel se računa kad deka nas osmerica jednu? To mu ga dođe ko neki gengbenging....

9. Kad procitam ovako fine postove, sad bi ga primio u buljsona bez razmisljanja....

10. Kad procitam ovako fine postove, sad bi ga primio u buljsona bez razmisljanja....

Ето тројке. Наговори рибу да ангажујете неког другара.

11. remac, hoces da svratis na pice kod mene i mog decka? mozda te on ne bi kresnuo, ali imam ja strap on xD

12. Није вам ово мајфејс или спејсбук да уговарате виртуелне састанке...

13. ma ti si samo ljubomoran jer ne jebes hihihih xD

14. Не могу бити љубоморан, већ само завидан.

15. izgleda da je ćera imao trojku... realno...

krvi, tvoja priča djeluje kao neka prepisana dobra erotska, pa ljudima sumnjivo, a i meni, ali me realno boli tuki...

e da JTU kad budem otvorio privatni faks, a radim nešto na tome, volio bih da predaješ srpski na prve tri godine da opismenimo omladinu, a moda ti to i popuni život pa da ne smaraš ljude ovdje lolololol

EDIT: polunevina od tebe nas zanima sve i ja ti vjerujem, jer o tome pišeš otkad si se registrovala, tako da...

16. e da JTU kad budem otvorio privatni faks, a radim nešto na tome, volio bih da predaješ srpski na prve tri godine da opismenimo omladinu, a moda ti to i popuni život pa da ne smaraš ljude ovdje lolololol

Nesam şkolovala.
    Studiram nemački, ali ne znam ni srpski, ni nemački.
    Ne bih bio dobar kandidat.
    Što se tiče dela sa praznim životom, da li si nekada prozborio sa mnom više od dve rečenice kako bi zaključio da mi je život prazan, ili ti to tek tako...jer drugi kažu, pa da ne odskačeš?

17. e jebi ga... ja misli zna čoek instrumental pa k'o velim... ništa onda, moram tražiti drugu...

18. Ova tema je 'ladno stigla do devete strane. Kako?!

19. jebi ga frenki, neko jebe, neko dobro piše, a svi zajedno dobro seremo komentarišući...

20. Бури, без увреде, али ја не капирам твој пост, први на овој страни. Шта си ти, коментатор? Водитељ приредбе?

Аутори који су писали пре тебе су само чекали да им ти напишеш своје мишљење, узгред, ниједном се не дотичући теме.

Ни мој пост овај нема смисла, али морала сам. Почело је да изазива шеснаестостепени алергијски напад ово спемовање.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.