Ko poslednji pobednik (114)

1. Stavljala sam ranije, ko vam je kriv kad ne pratite temu. :)

2. Ложи те Еди, бре, да би тражио сад к'о манијак.

3. Baš ću sad da pregledam poslednjih 10-20 Ko poslednji, pobednik tema...nemam pametnija posla! Meni lakše da se prošetam do ogledala, a vas ako zanima, listajte. :)

4. Pa ti postavi ponovo. :)

5. Је л' се исплати тражити? Ај ти Еди, полако врти па кад нађеш, јави. Мислим, ако вреди.

6. Ispravljena kosa slikana s leđa, isečena fotka pre nego što počne dupe. Od sisa i face ni traga ni glasa. Pa koga zanima KOSA, neka potraži sliku, naći će je. :P

7. Пфф. Гледао сам пре неки дан "Златно руно", довљно ми је то.

8. Edi, mojne nas reklamiraš, nahrliće grupa mojih novih obožavatelja, nikad više onda neću moći da pobedim. :(

9. Ok, ok. :))
    Ostaje na ovoj temi.

10. Nisam još uvek spremna da plaćam danak slave.. Kad bih plasirala slike sisa, prestigla bih Straju na rang listi za nedelju dana. Maksimum. A okej mi je taj lik, neću da se zameram s njim.
    :)

11. Znači, imaš sisetine! :D
    Daj na pvt. lolol

12. Šta ti je, Edi, ovo je samo internet, ovde sam najbolja riba. :D

13. Moraćeš da mi veruješ. :)

14. Od verovanja nema selameta

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.