Ko poslednji pobednik (114)

  1. Stavljala sam ranije, ko vam je kriv kad ne pratite temu. :)

  2. Ложи те Еди, бре, да би тражио сад к'о манијак.

  3. Baš ću sad da pregledam poslednjih 10-20 Ko poslednji, pobednik tema...nemam pametnija posla! Meni lakše da se prošetam do ogledala, a vas ako zanima, listajte. :)

  4. Pa ti postavi ponovo. :)

  5. Је л' се исплати тражити? Ај ти Еди, полако врти па кад нађеш, јави. Мислим, ако вреди.

  6. Ispravljena kosa slikana s leđa, isečena fotka pre nego što počne dupe. Od sisa i face ni traga ni glasa. Pa koga zanima KOSA, neka potraži sliku, naći će je. :P

  7. Пфф. Гледао сам пре неки дан "Златно руно", довљно ми је то.

  8. Edi, mojne nas reklamiraš, nahrliće grupa mojih novih obožavatelja, nikad više onda neću moći da pobedim. :(

  9. Ok, ok. :))
    Ostaje na ovoj temi.

  10. Nisam još uvek spremna da plaćam danak slave.. Kad bih plasirala slike sisa, prestigla bih Straju na rang listi za nedelju dana. Maksimum. A okej mi je taj lik, neću da se zameram s njim.
    :)

  11. Znači, imaš sisetine! :D
    Daj na pvt. lolol

  12. Šta ti je, Edi, ovo je samo internet, ovde sam najbolja riba. :D

  13. Moraćeš da mi veruješ. :)

  14. Od verovanja nema selameta

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.