Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeste Buri, tako sam i ja verovala u čajeve, pa od upale bešike se proširilo na bubrege.. Mani se toga. :)
jebi ga kad nisi mene slušala... ti nisi trebala piti čajeve, već neku provjerenu žuju... al dobro ispade i ovako...
P.S. ovo gore zajebancija, uvijek sam mrzio ljude koji vjeruju narodnoj medicini... jbt, pa ne gule ljudi 5-6 godina na fakultetu da bi neka budala tamo namještala kosti...
Tako je! BURI ZA PRECEDNIKA!!!
hahahha... ovo ja malo da i vama medicinarima dam na značaju, da ljudi ne dižu u nebesa samo nas inženjere
Kako mi ide na živce kad u primeru definicije stave link nekog jutjub videa. Odma' minus, bez čitanja.
Veče :))
ovo je bila moja prva omiljena definicja na sajtu...
zdraus pekky
Des Peki. :)
Jebiga Buri, da sam htela da gledam jutjub klipove, išla bih na jutjub, a ne na vukajliju. Nema milosti. Minus. :)
Šta ima novo, kako ste mi i tako to :))
Kaboom!
Osrednje, bar u mom slučaju. Pamtim i bolje dane. :) Šta ti radiš?
Kaboom i tebi!
Evo, smor i tako. Sad ću još malo da spavam. :)
http://www.freakygaming.com/gallery/game_wallpapers/dota_allstars/pandaren_brewmaster.jpg
Oooo, des kume! Vazda ti se obradujem svaki put!
Peki, odličan ti avatar! :)
O, fala, sa VHS-a ripovan. :) Jako mi je čudan bio RTS logo koji je na dnu ekrana...
tako je staklena, treba poštovati svoje principe pri ocjenjivanju... ja tako dajem - na sve IT definicije, ma koliko bile dobre...
Pozdrav i vama
Ja na kladioničarske. :D I na definicije o fudbalu.
jbt koliko li si onda meni udijelila minusa? ja imam tih kolko oš
Takođe. Mrzim ih. Verovatno jer ih ne kontam. :)