Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E, Dopia, Dopia...već mi nedostaje...
Ola kompanjeros, ima li koga od naših stalnih?
ђец Фејз
dobrodošo
Fejz odmorio dušu...
pu, ladno omaših slovo, nesam za u ljudi
Nato, mva!
Dušo, slatka si na novom avataru :)))
baš sam lepo ispala, je l da? Mislim, realno, ovo mi je jedna od najboljih fotki. Na sledeće okupljanje dolazim u ovom izdanju.
фејз одморио душу лолол
Pa dobro, nisi baš skroz odmorio, trebalo je vući onolike kese!
Enerdži, pa nećemo valjda čekati leto?
Hahaha, ma nisam zimogrozljiva :)
E MORAŠ I TI SVUGDJE DA PRISMRDIŠ, energjio... smor si
Đes ti Čedo, nema te?
jaoj bre dub, zamolila me riba da je banuje duci, pa sam je lepo zamolila da me uvredi.
Mrzi me slobodno! Najgora sam! :(
Ђес Фејс. Како је?
Što se ti meni pravdaš energijo, pa ti si mod, nema razloga da se pravdaš drugim autorima, kako i zašto :P Evo me natonatonato, uživao za vikend, pa nisam imao vremena da budem na netu :DD
ENERGIJU Z A PRECEDNIKA
Ne pravdam se, ja OBJASNJAVAM! Stalno ripas na mene, mislila sam da je zajebancija...sad sam se nekako sve osetila pogodjeno...sta cu kad sam krhka...
jesam mod, ali...
http://www.youtube.com/watch?v=Kb276ObUynE
i dalje sam ziv covek :)))
ENERGIJOGOVNO CARUJE
ali što je lijonesa prsla.... prvo preomenila fotku i onda još i banan....
Caru u izvršni odbor!
Cara IZVRŠAVA izvrsno!