Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja svratio, al' neću dugo.
neću ni ja... imam neki socijalni termin na bazenima pa sam kontao otići malo...
Ja svratio, al' neću dugo.
To i ja uvek sebi obećam...
E, što tako na brzaka, imate valjda vremena za kaficu?
http://www4.slikomat.com/10/0802/wz9-kafa-7.jpg
Честитам стаклени, а вас троица ћете гарант бити овде пола сата. :)
nemamo ja sam otišao do 3 sata
pozdrav za vas...
Pozdrav ljudi, kako je?
Evo ja svratio malo, nemam sta da radim. Ustvari imam da ucim, ali jebiga.
Ne mogu kafu na prazan stomak, i kad se odlučim da je popijem. Ne ide ništa na prazan stomak, sad ću da skoknem do menze, a poslije, zna se :)
http://images.chron.com/blogs/cookstour/archives/burek.jpg Ona će spasti svijet.
Pa gde si ti Čače, ne videh te ihahhaj :)))
Zašto mi već 5 minuta piše natnat maloprije, a rifrešujem forum?
Ma evo me, nisam bio dugo. Uzeo da sviram gitaru ovih dana, pa slabije dolazim. Jao, sam sebi se gadim, pisem ovo i mislim se u sebi: "Treba da ucim!", a samo nastavljam da se zajebavam po internetu. 'De ce mi dusa?!
Ма само ти погледај моје дефке, одмах ће да ти се огади нет. :)
Hahhaha, neka, necu da gledam, da ti ne padne prosek :P
Боље је тако, управу си. :)
Pobeda!!!
Bardan. :)
O, pa dobar dan gospodine Čo. :)
Pufna stil. :) Des' bre? :) Kakoe?
Evo me, pijem kahvu... :)
Kupila sam zlatnu ribicu malopre i zove se Moris! ^^
Sta se radi kod Vas? :)
Pije se i meni sad. Odo da napravim. :) A zašto Moris?
Kod mene ništa bre posebno, monotono. Danas sam trebao da izvisim pod obalom sa par drugara, al ispali me jedan, pa još jedan i na kraju i treći. Tako da sam sad ovde. :)