Ko poslednji pobednik (114)

1. Pandan je otišao, lepo se igrajte.

2. Bistar si ti momak :)

provodadžišeš, a?

3. Gadafijevac bi u Serbistan na mastera, a? Čelzijevac,cc.

4. Laku noć kume!

Kakvo provodadžisanje, kakvi bakrači? :)

5. taj rad zemo... da vidim malo svijeta :)))

jebi ga STAKLENA ne pratiš tok priče o PRAVOM

aj zdrao električaru

6. Koji faks buri, u dupe ti ga Lampard turi?

7. Ne prati izgleda... :)

8. Nemam ja šta tu da pratim, samo sedim i čekam. :)

9. Koleginice, zakasnila si da pobediš :) Dobro veče :)

10. ko čeka ima samo dvije mogućnosti... da dočeka i da zauvijek čeka lololol pa ti vidi....

11. buri, ne znam ja kakav je taj faks kod nas u NS. Znam da na FTNu ima aarhitektura, ali mislim da ima i građevina. A za Bg će Črča da te vrbuje :D

12. Ma nema veze, neki drugi put... :)
    Sta se radi?

13. Pa čekaću i ceo život ako treba, nije problem! :)
    Des Pufno!

14. Ljudi, idem ja polako, pada mi glava na tastaturu :) Laku noć svima!

15. ima i građevina i ima i mrkonjčana na njoj (mislim da nema faksa u NS a da na njemu ne studira bar jedan mrkonjčanin)

misliš da oće... pa da gledamo derbi čelsi mančester, pošto je ovaj liverpul-mančester izgubio smisa :)

16. laku noć fmn, ti si mi bila poslednja nada a sad ode :)

đe si pufno... evo sprdamo se sa životom, a čoek bi plako

NEGO JESAM JA OVDJE PUŠTO MIKULU CARA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.