Цивиливиливилизивизијација 4: Иза мача
  • En_Dotter

Не знам да ли се ико од вас икада пробао цивилизовати или тако нешто, али ако се ико од вац тренутно цивилизује или планира да се цивилизује, могли би неки мултиплеј да опичимо.
    Тренутно њојтек и ја цепамо то с времена на време, па ако има још заинтересованих, радо би смо вас цивилизовали.

• V

Molim?

opalim te golim
    ON:
    meni je civilizacija oduvek bila njaaaaaaaaaaaaaaah, tek s vremena na vreme kad mi ne ostane ništa drugo ja uključim i igram, čisto da mogu da kažem da sam igrao

• Cenotaph

opalim te golim

Šale u Srbiji nisu podložne evoluciji.
    Nego koji je ovo kurac?

• V

Šale u Srbiji nisu podložne evoluciji.

naravno da nisu kad se namestiš tako lepo

• Ritchie ♣ B

Sta je potrebno da se napravi server u civilizaciji?
    Jel laguje?
    Kolko moz da igra?

• Cenotaph

naravno da nisu kad se namestiš tako lepo

Aha... -.-

• Tetka Drol

Ja sam za, ako partija ne traje nenormalno dugo.

• En_Dotter

Треба вам само тангл да инсталирате и не лагује. Крогови су истовремени и гејмспид је квик. Тако да партија са, рецимо 5 играча може да траје 3-4 сата. Ако те неко зговна може и 10 минута лололо. Лаг је неосетан. Може да нас игра шурнаес иначе. Ваљда више од десет у теорији али у пракси је идеално 7.

• dusan1001

Ja sam igrao peticu ovaj deo nisam odavno ću skinem mada nikad nisam igrao multi

• En_Dotter

Петица мора да сачека једно 2 експанзије да би могла да се игра са ужитком. Зато сад промовишем четворку. А исто тако, и четворка је говно без експанзија. Иначе вам не требају крекови и остала чуда, јер последњи печ скида заштиту а приори, а постериори ће да играмо.

• dusan1001

ćero pošalji na pvt neki dobar torent okle si skino

• En_Dotter

Брате иди на замунда тачка нет и региструј се. Нису само торенти тамо. Сајт је до јаја.

• En_Dotter

Реците кад сте способни за игру.

• Tetka Drol

Radnim danom popodne, vikendom eventualno.

• Tetka Drol

Nisam u mogućnosti. Sreda bi legla najbolje, ako je ikako moguće.

• En_Dotter

Има ли кога за игру???

• En_Dotter

Њојтек и остали који су заинтересовани нека се јаве кад могу, како бих организово нешто.